- 3 Temmuz 2023
- 72
- 64
- 8
- 28
- Konu Sahibi gothicperson
Onun adım atmasını nasıl sağlayabilirim? Yardımcı olmanızı diliyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli değil onu biliyorum.
Olsa zaten anında biterdi, otobüs saatimi bile değiştirmeyi düşündüm o ihtimal gerçek olsaydı.
Z kuşağı da değil anladığım kadarıyla.
Benim tarzım farklı olduğu için ihtimal vermiyordur belki.
Ama evet istese bir yolunu bulurdu, istediği kadar çekingen olsun benim kadar olduğunu hiç sanmıyorum
Evet hayatın acı gerçeklerini biliyorum))Senin de enerjini düşürdük ama artık bu devirde erkekler için kızlar cinsellik çok sıradan sonra ne derler ghost olup giderler
Tüm uygulamaları kullanıyor evet.Tinder kullaniyor ve sanirim diger tum uygulamalari kullaniyor
Z kusagi degil ama sen z kusagisin sanirim?
Cekingen ya da adim atmayacak kadar kendini begenmis (sizden hoslandigina yuzde yuz eminsek diye soyluyorum)
Bence bikac gun bakmayi kesin bi afallasin. Taktik degisikligi gerekiyor olabilir.
Tinder mi kullanıyor iki ay uzun bi süre, adım atmak istese atmaz miydiTinderde bir fake hesap açtım yakınımda olan tüm kişilere tek tek baktım aynı duraktan bindiğimiz için yakında yaşıyor dedim, en son teker teker herkesi geçerken onu gördüm, orada da insta kullanıcı adı yazıyordu, öyle buluverdim
Çekiniyor diye düşünmüştüm, sosyal medyada insanların daha cesur olduğunu hepimiz biliyoruzTinder mi kullanıyor iki ay uzun bi süre, adım atmak istese atmaz miydi
Yani iliskilerinde cinsellik yasamasi falan abes olmayabilir ama tinder farkli bi olay bence. Direkt yatma kalkma amaçlı oldugunda irrite edici, orda bulunmaktan cekinmemesi de birçok ipucu verebilir kişilik ve bakış açısı hakkında. Herkesin kendi tercihi, "bence" hoş değil.Orası öyle tabi ama hangi erkek ilişkisi yokken hiç bu tarz şeyler yapmamıştır ki
Bilemedim, ilişkisi bile olabilir, hayalkırıklığı olabilirÇekiniyor diye düşünmüştüm, sosyal medyada insanların daha cesur olduğunu hepimiz biliyoruz
Ben adim atmazdim, yani adim attığımda karşılıklı verecekse o atsın önce.İlişkisi olup olmadığını bilsem rahatlayacağım, en azından olduğunu bilsem boşa kürek sallamam ben de yoluma bakarım
Benim de istediğim onun bana adım atması aslında, konu başlığım da oydu belki daha fazla sinyal verebilirim diye düşündüm sadece))Ben adim atmazdim, yani adim attığımda karşılıklı verecekse o atsın önce.
Bi de hakkinda (tinder haricinde ) hiçbir veri yok, çok riskli değil mi?
Bakışarak zaten sinyal veriyorsun ona, eklemek falan ne bileyim, ters teperse otobüs bi süre işkenceye döner.
Evet ben de bunun farkına vardım )) Demek ki yeterince istemiyorbence bir erkek gerçekten istese bir şekilde şimdiye kadar bir adım atardı..
mesela;
-siz ondan önce iniyormuşsunuz arkanızdan inip bir şekilde tanışabilirdi
- hadi yüz yüze utandı diyeli kolyenizden bulabilirmiş
o nedenle adım atmayn derım
Yiyecek falan ikram etme derim. En fazla bi gülümseme ile kafa selamı olabilir.Evet ben de bunun farkına vardım )) Demek ki yeterince istemiyor
Hulya kocyigitin "sev kardesim" adli bir filmi vardi. Otobuste erkegin yani tarik akanin dikkatini cekmek icin ceketinin dugmelerini onun ceketine iliklemistiYaklaşık iki aydır her gün aynı saatte aynı otobüsle yolculuk yaptığım birisi var. İlk başlarda çok dikkatimi çekmemişti sonradan üzerimde birisinin devam eden bakışlarını hissedince benim de dikkatimi çekti. O gün bu gün bakışma faslını geçemedik arada bir gülümseyip daha uygun yerde durmam için yol veriyor, bir iki kez koluma çarptı o kadar. Biraz mesafede durduğumda sık sık bakan adam çok dip dibe durduğumuz zaman bakmıyor shdkhdf. Bi keresinde ben yanındayken instasını açıp hesabını gösteriyor gibi oldu ama utandım tabi bakamadım. Öyle ya da böyle eninde sonunda ben onu buldum sosyal medyada. Ama eklemeye utanıyorum. Çok hevesli görünmek istemiyorum, belki de basit görünmekten korkuyorum bilemiyorum. Onun adım atmasını nasıl sağlayabilirim? Yardımcı olmanızı diliyorum
Yok. kiz sahte hesap acmis onu bulmak icinTinderi varsa kaç derim. Ama sizin de hesabınız var galiba
Pastirma ikram et. Degisik bisey olsunOrası öyle tabi ama hangi erkek ilişkisi yokken hiç bu tarz şeyler yapmamıştır ki
Üstüne doğru yalandan düşünYaklaşık iki aydır her gün aynı saatte aynı otobüsle yolculuk yaptığım birisi var. İlk başlarda çok dikkatimi çekmemişti sonradan üzerimde birisinin devam eden bakışlarını hissedince benim de dikkatimi çekti. O gün bu gün bakışma faslını geçemedik arada bir gülümseyip daha uygun yerde durmam için yol veriyor, bir iki kez koluma çarptı o kadar. Biraz mesafede durduğumda sık sık bakan adam çok dip dibe durduğumuz zaman bakmıyor shdkhdf. Bi keresinde ben yanındayken instasını açıp hesabını gösteriyor gibi oldu ama utandım tabi bakamadım. Öyle ya da böyle eninde sonunda ben onu buldum sosyal medyada. Ama eklemeye utanıyorum. Çok hevesli görünmek istemiyorum, belki de basit görünmekten korkuyorum bilemiyorum. Onun adım atmasını nasıl sağlayabilirim? Yardımcı olmanızı diliyorum