Otobüste her gün bakıştığım bir çocuğun adım atmasını nasıl sağlayabilirim?

Tinder kullaniyor ve sanirim diger tum uygulamalari kullaniyor
Z kusagi degil ama sen z kusagisin sanirim?
Cekingen ya da adim atmayacak kadar kendini begenmis (sizden hoslandigina yuzde yuz eminsek diye soyluyorum)

Bence bikac gun bakmayi kesin bi afallasin. Taktik degisikligi gerekiyor olabilir.

Tüm uygulamaları kullanıyor evet.
ben de z kuşağı değilim aslında :)

O zaman otobüsün diğer ucunda durayım

Tinder mi kullanıyor iki ay uzun bi süre, adım atmak istese atmaz miydi

Orası öyle tabi ama hangi erkek ilişkisi yokken hiç bu tarz şeyler yapmamıştır ki
Yani iliskilerinde cinsellik yasamasi falan abes olmayabilir ama tinder farkli bi olay bence. Direkt yatma kalkma amaçlı oldugunda irrite edici, orda bulunmaktan cekinmemesi de birçok ipucu verebilir kişilik ve bakış açısı hakkında. Herkesin kendi tercihi, "bence" hoş değil.

Son düzenleme:
İlişkisi olup olmadığını bilsem rahatlayacağım, en azından olduğunu bilsem boşa kürek sallamam ben de yoluma bakarım
Ben adim atmazdim, yani adim attığımda karşılıklı verecekse o atsın önce.
Bi de hakkinda (tinder haricinde ) hiçbir veri yok, çok riskli değil mi?
Bakışarak zaten sinyal veriyorsun ona, eklemek falan ne bileyim, ters teperse otobüs bi süre işkenceye döner.

Benim de istediğim onun bana adım atması aslında, konu başlığım da oydu belki daha fazla sinyal verebilirim diye düşündüm sadece))
İşte sosyal medyadan evli olmadığını, yaşını, memleketini, çalıştığı yer gibi bilgilere ulaşabildim. Bunlar da tabii ki yetersiz kalıyor

Evet ben de bunun farkına vardım )) Demek ki yeterince istemiyor

Hulya kocyigitin "sev kardesim" adli bir filmi vardi. Otobuste erkegin yani tarik akanin dikkatini cekmek icin ceketinin dugmelerini onun ceketine iliklemisti

Üstüne doğru yalandan düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…