- 7 Ağustos 2016
- 1.718
- 1.067
- 133
Evet takmiyorum siz takin hanfendi insan biraz yapici konusur yikici degil isteyen kulanir isteyen kulanmaz bi tek kulananlarmi seviyor cocugunu gayete bi anne arka koltukda cocgunu kucaginda tasiyarak yolculuk,yapa bilir.Bu saygı duyulup duyulmayacak birşey değil. Emniyet kemeri nasıl hayati öneme sahipse oto koltuğu da aynı şekilde önemli. Ama senin emniyet kemeri taktığını da pek sanmıyorum.
Ölur ne demek ya bi bebek.icin nasi boyle bi kelime.kulanirsin hic mi vicdanin yok senin
Vicdansizsin sen baska bir sey demiyorum Allah senin evladini sana bagislasin bana yakismaz senin cocguna ölur demek Allah en dogurusunu bilir hakkimi hic helal etmiyorum.sana agliycam.nerdeyse msjniz o kadar yaraladi beniBen demiyorum hanimefendi hanimefendi istatistikler diyor, bakin oto koltugu kullanilan ulkelerde trafik kazalarinda bebek ölüm orani %3 iken, kullanilmayan yerlerde %46, aradaki farki gorebiliyor musunuz?
Yani benim bebegimin trafik kazasinda ölme ihtimali yuzde 3, sizinkinin yuzde 46, hem de sizin oto koltugunu gereksiz bulmaniz yuzunden.Eki Görüntüle 2188354
Evet takmiyorum siz takin hanfendi insan biraz yapici konusur yikici degil isteyen kulanir isteyen kulanmaz bi tek kulananlarmi seviyor cocugunu gayete bi anne arka koltukda cocgunu kucaginda tasiyarak yolculuk,yapa bilir.
Arkadaş az söylemiş. Ben daha gerçekçi söyleyeyim çocuk bir yetişkine göre daha hafif olduğu için üzücü ama camdan fırlama ihtimali çok yüksek.Ölur ne demek ya bi bebek.icin nasi boyle bi kelime.kulanirsin hic mi vicdanin yok senin
Cahil sensin bir anne bilir cocugunu nasil koruycaginiBin kisi yazmis size, kucaginizda cocukla seyahat ederek cocugunuzun hayatini tehlikeye atiyorsunuz diye, bilimsel aciklamalar, istatistikler paylasilmis, hala nasil bu kadar sabit fikirli olabiliyorsunuz?
Cehaletin dibisiniz!
Eki Görüntüle 2188356
Vicdansizsin sen baska bir sey demiyorum Allah senin evladini sana bagislasin bana yakismaz senin cocguna ölur demek Allah en dogurusunu bilir hakkimi hic helal etmiyorum.sana agliycam.nerdeyse msjniz o kadar yaraladi beni
Kusura bakma bu senin inisiyatifine kalmış birşey değil. emniyet kemeri de oto koltuğu da zorunludur! Zaruridir! İhtiyaçtır! Hayatidir! Takmaman bunların aksini göstermez. Sadece senin bilinçlilik seviyeni gösterir.Evet takmiyorum siz takin hanfendi insan biraz yapici konusur yikici degil isteyen kulanir isteyen kulanmaz bi tek kulananlarmi seviyor cocugunu gayete bi anne arka koltukda cocgunu kucaginda tasiyarak yolculuk,yapa bilir.
Cahil sensin bir anne bilir cocugunu nasil koruycagini
Sen tas kafalar diyen hattini bil sensin tas kafa densiz terbiyesiz
Senin akli dengen yerindemi alinti yapmisin msjmdan neden alindin diyosun sensin tas kafaNiye bu kdr üzerine alındınız ki
Sensin ohaa
Herkesin dogrusu farklidir bu seni ilgilendirmezBiliyorsun oyle mi? Bile bile kullanmaman daha kotu
Heee tmm tmmBu arada sen emniyet kemeri de takmazsın arkada şimdi
İyi ki bilinçliyim iyi ki bilinçli bir kocam var hele ki hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri arkada dahi otursam hayatım kemerin bağlı mı diye soran düşünen bir eşim var şükür ki
Senin akli dengen yerindemi alinti yapmisin msjmdan neden alindin diyosun sensin tas kafa
Herkesin dogrusu farklidir bu seni ilgilendirmez
Safda sensin tas kafada sensin zarf atanda sensin o zarfa paketlerim seni tartisamam senleSaf mısın kızım sen ya beni alıntıladın sensin ben sana mı yazmışım bak bakayım
Kime cevap vermişim ben sonra beni alıntılayıp sensin taş kafa diyorsun hayırdır san a cevap veren mi olmuş
Benim cevabımeFuLim e benzeyen bir isim vardı onaydı sana zarf atan olmadı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?