Oto koltuğu ve gece yolculuğu

Bu saygı duyulup duyulmayacak birşey değil. Emniyet kemeri nasıl hayati öneme sahipse oto koltuğu da aynı şekilde önemli. Ama senin emniyet kemeri taktığını da pek sanmıyorum.
Evet takmiyorum siz takin hanfendi insan biraz yapici konusur yikici degil isteyen kulanir isteyen kulanmaz bi tek kulananlarmi seviyor cocugunu gayete bi anne arka koltukda cocgunu kucaginda tasiyarak yolculuk,yapa bilir.

Ölur ne demek ya bi bebek.icin nasi boyle bi kelime.kulanirsin hic mi vicdanin yok senin

Ben demiyorum hanimefendi hanimefendi istatistikler diyor, bakin oto koltugu kullanilan ulkelerde trafik kazalarinda bebek ölüm orani %3 iken, kullanilmayan yerlerde %46, aradaki farki gorebiliyor musunuz?
Yani benim bebegimin trafik kazasinda ölme ihtimali yuzde 3, sizinkinin yuzde 46, hem de sizin oto koltugunu gereksiz bulmaniz yuzunden.
IMG_20180911_233622.webp

Ben demiyorum hanimefendi hanimefendi istatistikler diyor, bakin oto koltugu kullanilan ulkelerde trafik kazalarinda bebek ölüm orani %3 iken, kullanilmayan yerlerde %46, aradaki farki gorebiliyor musunuz?
Yani benim bebegimin trafik kazasinda ölme ihtimali yuzde 3, sizinkinin yuzde 46, hem de sizin oto koltugunu gereksiz bulmaniz yuzunden.Eki Görüntüle 2188354
Vicdansizsin sen baska bir sey demiyorum Allah senin evladini sana bagislasin bana yakismaz senin cocguna ölur demek Allah en dogurusunu bilir hakkimi hic helal etmiyorum.sana agliycam.nerdeyse msjniz o kadar yaraladi beni

Evet takmiyorum siz takin hanfendi insan biraz yapici konusur yikici degil isteyen kulanir isteyen kulanmaz bi tek kulananlarmi seviyor cocugunu gayete bi anne arka koltukda cocgunu kucaginda tasiyarak yolculuk,yapa bilir.

Bin kisi yazmis size, kucaginizda cocukla seyahat ederek cocugunuzun hayatini tehlikeye atiyorsunuz diye, bilimsel aciklamalar, istatistikler paylasilmis, hala nasil bu kadar sabit fikirli olabiliyorsunuz?
Cehaletin dibisiniz!

IMG_20180911_234049.webp

Vicdansizsin sen baska bir sey demiyorum Allah senin evladini sana bagislasin bana yakismaz senin cocguna ölur demek Allah en dogurusunu bilir hakkimi hic helal etmiyorum.sana agliycam.nerdeyse msjniz o kadar yaraladi beni

Yooo benim evladim da ihmal edersem ölür, bunu soylemek, bilmek, onlem almak lazim. Allah korur diye cayira salmiyoruz cocugumuzu, ihmallerimizin onu oldurebilecegini dusunerek elimizden geldigince koruyoruz ama sizin gibiler, butun bilimsel tezlere karsin, banane banane diyip cocugunuzun hayatini riske atmaya devam ediyorsunuz,
Acikcasi, cocugumun cenazesinde aglayacagima biri beni uyarip dogruyu gosterince aglamayi tercih ederim o yuzden cok acik acik konusup istatistikleri paylasiyorum, gerisi size kalmis.

Kusura bakma bu senin inisiyatifine kalmış birşey değil. emniyet kemeri de oto koltuğu da zorunludur! Zaruridir! İhtiyaçtır! Hayatidir! Takmaman bunların aksini göstermez. Sadece senin bilinçlilik seviyeni gösterir.

Bu arada sen emniyet kemeri de takmazsın arkada şimdi

İyi ki bilinçliyim iyi ki bilinçli bir kocam var hele ki hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri arkada dahi otursam hayatım kemerin bağlı mı diye soran düşünen bir eşim var şükür ki

Senin akli dengen yerindemi alinti yapmisin msjmdan neden alindin diyosun sensin tas kafa

Saf mısın kızım sen ya beni alıntıladın sensin ben sana mı yazmışım bak bakayım

Kime cevap vermişim ben sonra beni alıntılayıp sensin taş kafa diyorsun hayırdır san a cevap veren mi olmuş

Benim cevabım eFuLim eFuLim e benzeyen bir isim vardı onaydı sana zarf atan olmadı ki

Herkesin dogrusu farklidir bu seni ilgilendirmez

Anlamiyor musun? Bu benim dogrum değil, bilimsel gercek.
Annenin kucagindaki bebegin olumune katkida bulundugu bilimsel olarak kanitlanmis,
Oto koltugu olmayan yerlerde bebeklerin kazada olum oraninin %46 oldugu da kanitlanmis, benim dogrumla, senin dogrunla ne alakasi var? Siyahin siyah, beyazin beyaz olmasi kadar acik net ve bilimsel sonuclar karsisinda hala neyin inadi bu?
Ha evet bu arada beni ilgilendirmez, dogal seleksiyonun da bir sekilde devam ettirilmesine katkida bulunmak istiyor olabilirsiniz banane ;)

Saf mısın kızım sen ya beni alıntıladın sensin ben sana mı yazmışım bak bakayım

Kime cevap vermişim ben sonra beni alıntılayıp sensin taş kafa diyorsun hayırdır san a cevap veren mi olmuş

Benim cevabım eFuLim eFuLim e benzeyen bir isim vardı onaydı sana zarf atan olmadı ki
Safda sensin tas kafada sensin zarf atanda sensin o zarfa paketlerim seni tartisamam senle

Arkadaşlar dalga geçer gbi bu benim doğrum felan diyip de burda kötü örnek olmayın ya

Sizin doğdunuz yok devlet zaten Bi kural koymuş ki keşke üzerinde dursa da biraz taş kafaları kırsa :işsiz:

Bitmiyorsunuz be kardeşim bende küçükken arkada yatarak gittim gittim de oldu ne hep korkardım bişey olurda camdan sam diye kaza anında insan kendini tutamıyor iken bebeği nasıl tutacaksınız acaba
Siz uğraşmak istemiyorsunuz çocuğa eğitim vermek zorgeliyor neden kafalar taş çünkğ

Mune Mune lutfen bak su konuya tahrik edici msjlar dolu herkesin dogurusu kendine bilmseli kendine uyar uymaz kendine bu kadar tahrik edici yikici konusulamaz siz oto koltugu kulaniylsunuz diye tas kafali yok bilmem cahil diyomuyum bilimsel aciklamaymis uyarim uymam bu kimsyi iglendirmez ben nasi saygi duyuyosam onlarinda duymasi gerek.

Back
X