- 19 Ocak 2024
- 166
- 109
- 22
Selam. Kızlar 28 aylık bir oğlum var yurtdışında yaşıyoruz kız kardeşi var 6 aylık sorum şudur ki oğlum cümle kurmuyor kelimeler söylüyor mesela hayvanlar bitkiler meyveler şekiller sayılar bazı eşyaları biliyor lakin cümle hiç yok anne baba dede mama anneanne kardeşine kardeş diyor o şekilde göz teması çok güzel ismine dönüyor . Beni de anlıyor aslın da ama korkuyorum çok aşırı hareketli arkadaş çok seviyor onları görünce oynamak istiyor hemen onlarla seviniyor mutlu oluyor çocuk lütfen kızlar ben biraz bu durumu çok yalnız olmasına da bağlıyorum birşeyler söyleyin doktora götürdüm kulağı güzel herşeyi güzel bı sıkıntı yok . Ama ben rahat değilim geceleri uyuyamama yan biri oldum lütfen bu durum başından geçen varmı nasıl konuşturacak iz bilmiyorum yardımcı olun lütfen bana kendi yemeğini yer bazen eliyle bazen çatalla . Ayakkabısını giyer merdivenden iner çıkar şu da var bir şey istediği zaman elimden tutuyor mesela çişini yaptığın da elimden tutar değiştir diye o bölgeye götürür . Çorabını çıkarma için de aynı şeyi yapar dışarı çıkmak istediği zaman montunu getirir benim önüme koyar lütfen yardımcı olun birşeyler yazın piskolojim bozulacak düşün düşün