- 8 Aralık 2016
- 530
- 576
- 103
- Konu Sahibi MadameCurie
Kızlar selam. Aylardır kafamı kurcalayan bir konu var 7 aylık kızım sürekli kasları gerginmiş gibi duruyor böyle çok bariz bir gerginlik değil ama sanki ensesinden huylanmış da omuzlarını hafiften kasmış gibi duruyor. Göz teması gülümsemesi sesli gülmesi agulaması falan normal. Ama kendisini sıkmasına çok takılıyorum. Mesela karnında gaz varken bacaklarını karnına bastırmama asla izin vermedi bacaklarını kilitleyip kalıyor bükemiyorum. Aynı şekilde kollarını da kendisi istediği gibi büküyor ama bana izin vermiyor. İkiz erkek kardeşi var onun gelişimi çok daha ileri seviyede çok rahat emeklemeye başladı tırmanmaya çalışıyor nesneleri kolaylıkla tutuyor hatta gece beşikte biberonunu alıp kendi kendisine içiyor. Kızımda bunlar yok maalesef ve ister istemez kıyaslıyorum. Kızım da oğlum da 9.5 kilo civarındadır şu anda acaba kilodan mı biraz daha tembel diye de düşünüyorum. Doktoru bir sorun görmedi içime sinmediği için çocuk nörolojiye götürdüm o da sorun görmedi ama içim bir türlü rahat etmiyo çünkü eşimin abisinde bir çeşit beyin hasarı vardı tanı konulamamıştı gittikçe kasları çalışmamaya kilitlenmeye başladı yatağa bağımlı olup 40 lı yaşlarında vefat etti. Benzer tecrübeler yaşayan varsa yazarsa çok sevinirim