Davranış Bozuklukları otizm suphesi olanlar

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Canim otistik degil gibi sen muhakkak sor dr a hareketli cocuklar cok sikilgan oluyo ve algilarida gec aciliyo

K KelebeklerinVadisi ben kizarak actim cogu insan buna tepki verebilir ama hareketli cocuk cok zor oluyo kizimda hareketli.. Bildigin kizdim cok simartmistik cunku biz.. Simdi git yastigi alda gel diyorum getiriyo bezini getir masaya koy pecete ver gibi..

S seymikkkkk kelime tekrarlari normalmi acaba yani anne sut ver diyor ya ben tamm diyene kadar anne sut ver diyor
Canim kac kere diyo ki.. Bi de istiyo ya cocuklar sabirsiz olur istedigi biseyde degilde normal cumlelerde atiyorum bak araba bunu devamli derse ekolali olur ekolali dedigin sey devamli soylemesi ayni cumleleri biri yazmisti en az 30-40 kere soyluyo diye

Yok oyle degil sanki ben anlamiyormusum gibi anne sut ver diyor sonra bi daha anne sut ver diyor ben tm oglum deyince susuyor

Ne bilim internette 25 26 27 aylarda yazinca tedirgin oldum bir an.

@Kestanesekeriiim bence cok normal, benim kizim su an 3,5 yasinda. 6 ay öncesinde böyle birden herseyi iki üc kere söylemeye basladi. Istedigi seyleride aynen senin oglun gibi tamam diyene kadar tekrarliyordu. Simdi gecti, hic öyle yapmiyor

Benim kizin ogrenmesinde sikinti yok ki asosyalligi can sikici 10 gundur misafir bol gelince baya goz temasi kuruyo yabancilarlada ama sole bi civul civil sosyal degil mesafeli ne yazikki

Benim kizin ogrenmesinde sikinti yok ki asosyalligi can sikici 10 gundur misafir bol gelince baya goz temasi kuruyo yabancilarlada ama sole bi civul civil sosyal degil mesafeli ne yazikki
Canim her cocugun karakteri farkli bunubtakma bence bak ben iki yasindaki cocuklara soru sordugumda cevap vermiyorlar demekki normalmis

Peki katagorize edememesi problemmi yesil toplari kamyona sari toplari kovaya dedimde yapamamisti

Vallahi bence normal, zamanla ögreniyorlar. Hem asosyal diyorsun ama herkese fazla yaklasmadindan iyi bence. Benim kizim bazen birileri , cok tatlisin‘ diye sevdiklerinde hic yabancilik cekmeden gidiyor yanlarina.
Belki kisilik olarak kizin daha sakin cekingen bir cocuk. Takma bu kadar kafana.
Ben bu yasimda bile kalabaliktan sIkIlIyorum

Ya cok hareketli oldugu icin nasil cekingen bu oluyo aslinda bazen arkama saklaniyo hafiften utaniyo aslinda ben biliyorum da acaba oluyorum utandigi icinde yokmus gibi davraniyo dedigim gibi bazen mecbur gorunce hafiften arkama saklaniyo.. Esimin yasli amcasi geldi gormediydi daha once ona kopegini verip oynatmasini istiyo cok guluyo

Canım o yasak sanırım sil.istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…