Otel mi?

6 yıllık bir yanlışı görülmemiş sevgiliye takınılacak tavır değil bu. Ben doğru bulmadım.

Sebeplerini sayıp reddedebilirdin ama adama sapık muamelesi yapmak hoş olmamış doğrusu.
Sapık gibi düşünmedim aslında ama o şekilde kelimeler sarf etmiş olabilirim..
o da o şekilde kırıldı işte. Pişman oldum,daha normal konusabilirdim

Sen diyorsun kaç gündür koltuk tepesinde uyuyor diye.
Neden konduramadın ? Böyle düşünme bile bence.

Çocuk 2 gün rahatla uyumak istemiş. Ucuz hesap peşinde olsa önceden arkadaşlarınızın evinde kalırken saldırırdı üstüne.

Hep bu saçma filmler yüzünden bu düşünmeler .Adam niye otel parası versin öyle art niyeti olsa önceden de yapardı arkadaş evinde.
Arabada yapardı yapacak olsa,doğru diyorsunuz

Kırmızı cizgimden yana suphem hiç yok o da çok iyi biliyor. Ama teklif etmesi,tamam daha önce kaldık birlikte ama otel kelimesi bana öylesine uzak geldi ki anlatamam
Ama tatile gitmek başka birşey sonuçta tatilde otelde kalınır,pansiyonda kalınır illaki böyle bir seçenek olur.
Şehrin ortasında hiçbir sosyal aktivitesi olmayan bir otelde konaklamayı teklif etmek hoş değil tabi.
Ama bu soylediklerim sevgilinizin kötü niyetli olduguna bir ima değil sadece teklif etmeseydi belki daha iyi olurdu, belki siz tercih edebilirdiniz.

sevgilin daha düşünceli olsa birlikte kısa bir tatil teklif ederdi, aynı şehirde bir şehir otelinde kalmak cazip gelmez kimseye, ama verdğin tepki de fazla olmuş, 6 yıl sonra gazozuna hap atıp üstüne atlayacak potansiyeli olup olmadığını biliyor olmalısın zaten.

Ama tatile gitmek başka birşey sonuçta tatilde otelde kalınır,pansiyonda kalınır illaki böyle bir seçenek olur.
Şehrin ortasında hiçbir sosyal aktivitesi olmayan bir otelde konaklamayı teklif etmek hoş değil tabi.
Ama bu soylediklerim sevgilinizin kötü niyetli olduguna bir ima değil sadece teklif etmeseydi belki daha iyi olurdu, belki siz tercih edebilirdiniz.
Giriş metninde de bahsettigim gibi,parayla ilişkiye girilen kadınlar gibi hissettim.

sevgilin daha düşünceli olsa birlikte kısa bir tatil teklif ederdi, aynı şehirde bir şehir otelinde kalmak cazip gelmez kimseye, ama verdğin tepki de fazla olmuş, 6 yıl sonra gazozuna hap atıp üstüne atlayacak potansiyeli olup olmadığını biliyor olmalısın zaten.
Ya ben kırıldım agresiflestim, sonra da onu kırdım. .

Sadece düşünmeden konuşmuştur.
Ben de bazen evden gürültüden kaçmak ve sadece uyumak istiyorum. Bu yüzden yemeyip içmeyip otele gidiyorum. Yanımda sevgilimi de götürüyorum.

Kısacası, evindeki kargaşa başına vurmuştur. Sapık olsa 6 senede kokusu çıkardı.
İçinize sinmiyor belli ki. Kabul etmemekle iyi yapmışsınız. Açıklama yapıp onu küçük düşürmeyin. Sadece hazır olmadığınızı söyleseniz yeterli.

Sapıklıkla ne alakası var, insanın sevgilisini arzulamasının nesi sapıklık? Cinsellik çok normal bişey ama toplumuzda öcü gibi görülüyor.
Konu sahibi senin de uzatman için bir sebep göremiyorum ben, adam seni arzulasa bile bu çok normal, bunu kabul etmelisin.

Sadece düşünmeden konuşmuştur.
Ben de bazen evden gürültüden kaçmak ve sadece uyumak istiyorum. Bu yüzden yemeyip içmeyip otele gidiyorum. Yanımda sevgilimi de götürüyorum.

Kısacası, evindeki kargaşa başına vurmuştur. Sapık olsa 6 senede kokusu çıkardı.
İçinize sinmiyor belli ki. Kabul etmemekle iyi yapmışsınız. Açıklama yapıp onu küçük düşürmeyin. Sadece hazır olmadığınızı söyleseniz yeterli.
Bu konu hiç konusulmamis gibi davraniyorum şu an. Dediginiz gibi içime sinmiyor, çevremden duyulsa açıklama yapamam. Bencilceydi teklifi

Sapıklıkla ne alakası var, insanın sevgilisini arzulamasının nesi sapıklık? Cinsellik çok normal bişey ama toplumuzda öcü gibi görülüyor.
Konu sahibi senin de uzatman için bir sebep göremiyorum ben, adam seni arzulasa bile bu çok normal, bunu kabul etmelisin.
Öcü gibi görmüyorum sadece evlenmeden önce yaşamak istemiyorum,onceligim su an eğitimim. Mevzu bir yerde kalmak ya da arzulamasi değil,kafama taktigim şey aynı şehirde Otel teklifi tatil vs amacı yok. Arzuluyor bunu çok iyi biliyorum dile de getirir beni istediğini ama baskı kurmaz. Uzatmiyorum konuyu kapattım şu an

Öcü gibi görmüyorum sadece evlenmeden önce yaşamak istemiyorum,onceligim su an eğitimim. Mevzu bir yerde kalmak ya da arzulamasi değil,kafama taktigim şey aynı şehirde Otel teklifi tatil vs amacı yok. Arzuluyor bunu çok iyi biliyorum dile de getirir beni istediğini ama baskı kurmaz. Uzatmiyorum konuyu kapattım şu an
Tamam sen görmüyor olabilirsin ama toplumda öyle gibi görülüyor ve insanlara sapık muamelesi yapılıyor, neticede bu sebepten dolayı sapık muamelesi yapılması haksızlık. Neyse zaten senle alakası yok, yorumları okuyunca anlaşılıyor insanların düşüncesi... Yani kişisel olarak sen yaşamak istemiyor olabilirsin, başkasının yaşamak istemesini anormal karşılamadıktan sonra problem değil bence. Aynı şehirde otel konusu bence de saçma olmuş, başka şehirde tatil falan tarzı bişey teklif etse saçma olmazdı. Uzatmadığın iyi olmuş bence. Belli ki seninle biraz kafa dinlemek istemiş ama aynı şehirde olması bence de saçma.

X