- 20 Ocak 2010
- 45.671
- 159.050
- 43
- Konu Sahibi Kurabiyeee78
Ben kötü niyet göremedim belkide eşimle evlenene kadar nerdeyse her sene tatile çıktığımızdandır ayrıca 6 senelik tanıdığın adamı sapık ilan etmişsin ne varmış otelde kalmakta ilginç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 senedir çok iyi biliyor bu konudaki tavrımi daha önce de otelde kaldık ama tatildi ve ayrı odalardi. Tamam aynı evde kaldık ama bir şey olmadı. Ama bu teklifinde içime öyle bi sıkıntı çöktü ki anlatamam. Ben de ateş ve barutun yanyana durmayacaginidurmayacagini düşünüyorumBana sormadan dokunacağını sanmıyorum demişsin ama erkeklere bu tür konularda inanmamanı tavsiye ederim.
Eğer evlenmeden önce ilişkiye karşı isen tabi, değilsen başka. Çünkü ateşle barut yan yana durmaz
Bir de küçük bir şehir. Biri görse nasıl aciklarim bu durumu düşünemiyorumOtel derken denizli tatilli bir yer olsa belki diyecemde sehir icinde bi otelde basbasa kalmaniz cok manidar geldi bana tuhaf yani
Ya amacının başka olduğunu da konduramiyorum gerçektenHaklisin arkadasim. Oturun bir yerde muhabbet edin. Ne diye otel odasina cagiriyor? Amacinin baska oldugu belli zaten. Aferin sana ki kabul etmemissin..
Sizin dediğinizi ben teklif ettim ona, gündüz gezelim tozalim gece gideriz evlerimize dedim. Rahat bi uyku uyumak istiyorum dedi. 20 gündür salonda koltukta uyuyorBencede haklisin.. Niyeti birlikte vakit gecirmek olsa ayni sehirdesiniz gunduz cikar gece evlerinize donersiniz.
Yok niyeti iliski olsa onu da anlarim sonucta uzun yillardir bi iliskiniz var ama otelde olmasini istemesi benimde hosuma gitmezdi.
Baska bi sehire tatile gidelim dese ona da okey ama hosuma gitmedi bu
Birde kucuk sehirdeBir de küçük bir şehir. Biri görse nasıl aciklarim bu durumu düşünemiyorum
Kötü niyet değil de bi konduramadim inanin kibence kötü niyet arana
6 yıldan sonra tecavüz edicek değil ya
kaldıkı o kadar beraber kalmışsınız
Ben de sevgilimle tatile gittim ama küçücük şehirde ailemin olduğu bir şehirde ayrıntıları nasıl düşünemez buna kiziyorumBen kötü niyet göremedim belkide eşimle evlenene kadar nerdeyse her sene tatile çıktığımızdandır ayrıca 6 senelik tanıdığın adamı sapık ilan etmişsin ne varmış otelde kalmakta ilginç.
Bir yandan da onu düşünüyorum,niyeti olan arabayi çeker kenara yapacağını yaparBence bir daha konusunu açmayın ve uzatmayın.
Belli ki düşünememiş. Sizle kalıp kafa dağıtmak istemiştir.
6 senedir yanaşmayan adamın böyle ucuz hesap peşine düşeceğini sanmıyorum açıkçası.
Sen diyorsun kaç gündür koltuk tepesinde uyuyor diye.Kötü niyet değil de bi konduramadim inanin ki
Ya mesajlarından tak ettiği baya bir anlaşılıyor daTatil yöresinde aynı otelde kalmayı anlarım da bulunduğunuz yerde otelde kalmak nedir ? Ben hiç iyi niyet göremedim 6 yıl tak etmiş canına sanırım seninkinin
Anlamadim neden koltukta uyuyor ayni evde mi yasiyorsunuz?Sizin dediğinizi ben teklif ettim ona, gündüz gezelim tozalim gece gideriz evlerimize dedim. Rahat bi uyku uyumak istiyorum dedi. 20 gündür salonda koltukta uyuyor
Tekrar teklif edeceğini sanmıyorum :)Birde kucuk sehirde
Sanirim sicaklar sevgilinizin basina vurmus
Sakin gitmeyin
Başkalarının evinde başbaşa bile değildik ders çalışma amacıyla toplanirdik .haklısınız aslında6 senelik erkek arkadaşınıza neden öcü gibi davrandığınızı da ben çözemedim. o kadar ters gelen bir durumsa başkalarının evinde nasıl kaldınız? başbaşa olunca üzerinize atlayacak değil ya bu adam?