metal ögretmenliği yapı ögretmenliği döküm felan yazabilirsin say1 den alıyorlar onlar canım ii düşün bence..
ewet ama düşünmekle olmuyokii4 senelik mi düşünüyorsun ? :çok üzgünüm:
ewet o hep aklımnda ama meslek cıkışlılar doldurularsaorayıı:1no2: öncelik onalrıncanım 2 senelık gıda teknıkerlıgı de cok guzel bır bölum
hem dgs ile gıda muh olma sansın da varyerimseniben
bu bölümler ne iş yapıyorlarkii okul bitince onu bilmiyorummsay1 den alıyorlar da o bölümlerde meslek lisesi çıkışlı öğrencilerin önceliği var
karar senin arkadaşım
ewet o hep aklımnda ama meslek cıkışlılar doldurularsaorayıı:1no2: öncelik onalrın
ben gıda teknikerliği okuyorum afyonda ama ikinci öğretim.çünkü normal öğretimi meslekler liseleri doldurmuş.ben okulumdan memnunum.gıdadanda memnunum tercih et derim.gıdadan geçilebilecek lisan yerleri ise
ziraat mühendisliği
gıda mühendisliği
beslenme ve diyetetik
biyokimya
kimya
aile ekonomisi ve beskenme öğretmenliği
ama ziraat mühendisliğini yazabilirsin 4 senelik olarak.
ben gıda teknikerliği okuyorum afyonda ama ikinci öğretim.çünkü normal öğretimi meslekler liseleri doldurmuş.ben okulumdan memnunum.gıdadanda memnunum tercih et derim.gıdadan geçilebilecek lisan yerleri ise
ziraat mühendisliği
gıda mühendisliği
beslenme ve diyetetik
biyokimya
kimya
aile ekonomisi ve beskenme öğretmenliği
ama ziraat mühendisliğini yazabilirsin 4 senelik olarak.
şimdi kafam akrıstı bi saniye ben gıda teknikerliği tercih edersem eğer puanım 0,3lü olandan mı 0,8li olandanmı hesaplanıcak bide bu 2yıllık okudum sonra gireceğim sınav nasıl bişey bide hangi sehrlerde wear sakaryada war biliyorum ankarada war send eafyonda okuyormussun afyonda warr
önlisans bölümleri için 0.3 lü puanın alıncak.
lisans istersen 0.8 li puanın alınacak (göz önünde bulundurulacak)