Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:uhm: Önlisans için 1. bölüm, lisans için 2. bölüm puanları gerekiyor...
Hangi bölümü bitirdiysen o bölümün 0.8 aobp ile tercih yapılıyor..
Eğer bölüm dışı tercih edersen 0.3 aobp geçerli oluyor...Ben yanlış mı biliyorum yoksa, böyle değil mii? benneyaptımki
ahh cnm bnm yaa ege üni. su ürünleri müh. izmir urlada onu arastırıp duruyorum ama bitirince ne iş bulabilrim diye düşünüyordum ben ordan gıdaya gecmek istiyorum aslındaa ama iş imkanı iyise bundada kalabilrimmmCanım ben su ürünleri okuyorum egede ve bu mesleğin de iş bulma alanları gayet fazla..Bölümden mezun olunca su ürünleri mühendisi oluysun.kıyı kaptanlığı,dalgıçlık,akademik kariyer ve dha bir sürü meslek avantajın var ve egeye girmekte zorluk çekmezsin..eğer düşünmüyorsan da düşün derim ben =)
ziraata cok rahat yerleşirsin cnm...bide biyolojiler olur
ahh cnm bnm yaa ege üni. su ürünleri müh. izmir urlada onu arastırıp duruyorum ama bitirince ne iş bulabilrim diye düşünüyordum ben ordan gıdaya gecmek istiyorum aslındaa ama iş imkanı iyise bundada kalabilrimmm
umarım istediğin bir yere girebilirsin.sana tavsiyem açıköğretimi de düşünmen.bir yere yerleşmiş olsan bile açıkçöğretime başvur bence iki diploma fena mı olur:lepi: