Lise Yorum ve Soruları ÖSS ' ciler xd bi bakın

PessiMisst.91

ÜniversiteLi
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.904
0
116
33
İstanbul
kızlar ya bu yıl öss ye giricem dersaneye gidemicem malesef =(
kendim çalışma progmamı yapıp çalışmayı düşünüyorum.. nası bi program yapmalıyım bilmiyorum bana biraz gaz werin lütfen bu arada bölümüm EA...

bende bu sene giricem öss ye bilgisayar tv falan uzak dur en başta
kendıne iyi bi prgram yapmanı öneririm ve konuyu iyi kavrayıp bol soru çöz çnki bu seneki soru sayısı cok daha fazla ve her türlü yolu ögrenmeliyiz ben dersaneye gidiyorum bizede bunları söylediler iyi bi çalısmayla ins kazanrsn cnm sınav zor diil sadece prgramlı calısmalısın başarılar yerimseniben

cnm herhangi bir dersaneye gidersen sana çalışma proframı hazırlayabilirler şimdiden başarılar kolay gelsin :1hug:

kendini sıkmamaya gayret et sıkıldığın an bırak sonra çalışırsın.okuldan gelince işlediğiniz konuları tekrar edip birde bol bol test çözersen zaten ekstra bi yardıma ihtiyacın kalmaz.Ben hiçbir zaman su saatte matematik su saatte türkçe çalışçam gibi programlara uyamıyorum kafamçokkarıştı canım o an ne çalışmak isterse ona çalışıyorum. sen de öyle yap bence canım yerimseniben

kendi başına çalışmak güzel ama zor , güzel yanı dershanede zaman harcamıyorsun zaman olarak avantaja sahip oluyorsun ve de para olarak ,zor dediğim yanı ise disiplin .. evet disiplinli olursan evde konu çalışmak tekrar yapmak test çözmek odukça faydalı oluyor ama zor disiplin çoğu zaman bırakılıyor ve sil baştan oluyor o zaman ..dershanede hiç değilse kendinle birlikte sınava girecekleri görüyorsun hırs yapıyorsun daha azimli oluyorsun aslında disiplinlinli bir şekilde ilerleyip evde çalışmak çok güzel ama olmuyor .. inşallah sen başarırsın disiplinli bir şekilde ..

Canım bana okula gidiş-geliş saatlerini yazarsan ağustosun sonlarına doğru sana prof. bir çalışma programı yollarım. Dersanem Ağustosun 23'ünde açılıyor.. Rehber öğretmenime rica edip sana bir program hazırlıyıp yollayabilirim.. Tabi istersen!

tabi isterim canım çok teşekkür ederimokul saatleri belli olunca yazarım a.s.

ben kendı yaptıgımı söyleyeyım sana. bende bu sene girdim EA ii bir puanım geldi. dershaneye gitmedim. güvenderın konu anlatımlı kıtaplarını aldım, sayfa sayfa çalışltım sadece öenmlı yerlerın altlarını çizdim. edebiyat geometrı mat.ı bir deftere notlar cıkardım cok işime yaradı. ve asla test kitabı ve başka bi kaynak almadım sadece güvenderın 7 tane kıtabı... tek yapacagın bunlar. pc tv fln bırak demişler dogru değil. benım günde 10 saat çalıştıgım da oldu 2-3 saat çalıştıgımda oldu. öenmlı olan cok çalışman dğil. gerçekten anlayarak ve isteyerek çalışman. ve yaklaşık 70-80 tane deneme çözdüm deneme cok önemlı sadece konu çalışıp deneme çözersende cok işine yarar. şimdiden başarılar tatlım mcxxx

merhaba arkadaşım ben de bu yıl girdim sınava. ea idim. 4700. oldm. inşallah başarılı olursun sen de. sana söyleyeceğim her ay mutlaka ünlü ve başarılı dersanelerin deneme sınavlarına giriş kartı al gir.(fem, final, zafer, sınav, açı vb...) hem sınav ortamına alışırsın. hem de kendini takip edebilirsin. çok yararlı olur inan. ayrıca güvender in matematik kaynaklarını tavsiye ederim. saçma sapan test kitaplarıyla vakit kaybetme. yaz tatilinde mat1i büyük ölçüde halledersen çok rahat edersin sene içinde. disiplinini mutlaka koru. tv ve bilgisayarın da dozunu ayarlamayı öğren. iradene hakim ol. bazen insanalra hayır demeyi öğren. yaşadıgın hiç bir günün tekrarı yok bunu hiç aklından çıkarma canım. son pişmanlık fayda etmez. geriye dönüp baktıgında keşke daha çok çalışsaydım demeyesin :) başarılar dilerim. yardımcı olabileceğim bir şey varsa seve seve... :)

teşekkür ederim canım benim dediklerini dikkate alıcam bi irademe hakim olsam tamamdır aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…