çok teşekkur ederım pembelı özdilek battanıye evet aynısının ozdılekte nevresım takımıda çıkmış. ama onu almayı dusunmuyorum bılgılerınıze olsun.:)
Hisar teflon tencere setimin aynısının seramıklerı gelecekmış hisardaki satıs danısmanı soledı bence acele etme seramıklerininede bir bak.. Teflondan daha iyidir diye dusunuyorum..
oyun ortusu dedıgın evet alıcam ondanda englısh home da var ama dıkıslerını begenmedım kalıtelı bır çuha bakıyorum bulursam affetmıcem :)
bu arada askerımın gelmesıne son 50 gun
eng home dakı tv battanıyesını dıyorsan ben aldıgım zamanda tukenmıstı nette yada magazada yoktu. cok ustune dustum getırdıler baska magazadan benım alıcagım magazaya getırdıler ıllede ıstıyosan benım gıbı ugrasıcan bıraz :) cuhayı ben magazada gordum dıkıslerını begenmedım
oda ilk sayfadakide Eki Görüntüle 377238
daha mağazasına uğrayamadımkiii görmeden almayalım dedik almadan tükendi :)
ne heyacandır o çok iyi bilirim.her ay maaşımı aldığım gibi ne alsam bu ay die kemeraltına giderdim çalışırken.şimdi her birini kullandıkça aklıma o günler geliyo.allah iyi mutlu sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.hepsi ayrı ayrı güzel.ama ben şu kalpli kaşıklarına bayıldım.nerden aldın markası ne çok merak ettim bende almak isterdim.
cnm herşeyin çok güzel güle güle kullan..
sana şunu sorcaktım..shot bardakları var dimi etrafında? çok beğendim acaba nereden ve kaçaaldın öğrenebilirmiyim?
Eki Görüntüle 380154
Çok tesekkur ederım aminnnn inşallahh.. Kalpli çay kaşıklarımın markası nehir begenmenize çok sevındım şansınıza su an sıtesınde ındırımlıymış. Can & Canan Çay KaşığıCAN & CANAN
ayy bende alsammıııı :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?