• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Osleo'nun Çeyizi

• Konu Sahibi Konu Sahibi osleo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herşeyin çok güzel ya güle güle kullan çok beğendimmmmmmmmmmmmm. :)
ve de çaydanlığını bi başka beğendim nereden ve kaça aldığını söyleyebilir misin acaba:)

herşeyin çok güzel ya güle güle kullan çok beğendimmmmmmmmmmmmm. :)
ve de çaydanlığını bi başka beğendim nereden ve kaça aldığını söyleyebilir misin acaba:)

Celik caydanligi diyosun dimi? Onu biev den aldim indirim vardi 50 liraydi:)

Hepsine bayıldım çok özel çok güzel ,zevkli olduğun belli oluyor canım güzel günlerde mutlulukla eskitin :nazar:

Herşeyin çok güzel güzel günlerde kullan. Yemek takımların tencerelerin tavaların çok hoş ama en çok da detaylar gözümü aldı. English home'lar, iskambil tutkun, battaniyelerin, tuvalet kağıtlık gibi ince süper detayların, ve en çok da ruletli shut tepsin, bayıldım. İnternette bulursam alıcam gerçekten çok hoşlar :)

Herşeyin çok güzel güzel günlerde kullan. Yemek takımların tencerelerin tavaların çok hoş ama en çok da detaylar gözümü aldı. English home'lar, iskambil tutkun, battaniyelerin, tuvalet kağıtlık gibi ince süper detayların, ve en çok da ruletli shut tepsin, bayıldım. İnternette bulursam alıcam gerçekten çok hoşlar :)

ne kadar guzel yazmıssın cok tesekkur ederım.
Ruletlı shot cogu sıtede cıkıyor rahatlıkla bulabılecegını dusunuyorum..
daha guzellerı sızlerın olsun ınsallah

canım güle güle kullan hepsini hayalet tuzluk biberlik nerden ? ben bulamıyorumda :S

Bide english home yorgan almayı bende düşünüyorum nasıl sence ?

canım güle güle kullan hepsini hayalet tuzluk biberlik nerden ? ben bulamıyorumda :S

Bide english home yorgan almayı bende düşünüyorum nasıl sence ?

çok teşekkurler..

Hayalet tuzluk biberlik heryerde var hangi şehirdesin neredeyse almayanı dövüyorlar :) hatta ceyızım serılırken farkettım 3 tane almışım onlardan boy boy :) nerden aldıgımı hatırlamıyorum ama pazarda, züccaciyecilerde, alışveriş sitelerindeki karışık zuccacıye butıklerınde oluyor.paşabahçe magazalarındada olabılır.

aldıkların ne kadar hoş şık ama bir tanesine bayıldım :)) şu kelebekli mumlukları nerden aldın fiyatı ne kadr acaba??

Beyaz kelebekli samdanlarimi diyorsun 4 sene oldu galiba ben onlari alali limangodan ciftini 9lira gbi komik bi rakama almistim:)

Back
X