• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Osleo'nun Çeyizi

• Konu Sahibi Konu Sahibi osleo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canm güle güle kullan cicişlerini hepsine bayıldım..:81: bende aynı şekilde mutfağım için kırmızı beyaz siyah üçlüsünü oldukça kullandım :) kupa maça karo sinek kaselerine bayıldım nerden aldın acaba markası nedir umarım internette bulunan bişeydir :):112:

Çokkk çokkk teşşekkur ederım hepinizeee :)

Kayınvalıdem saolsun benı goturdu bı takım alıcakmış, paris antiği benım alıcagımı ogrendı o aldı bitanedir ooo :) Hatta kadehlerını ve mesrubat bardaklarını da aldı :) Dallı olanda misafir takımım onu ben almıştım.. Onu beğenmediniz miiiii ? :(

Kupa sinek li kaselerı migros marketten almıştım 2 sene önce, diğer bahsettiğim iskambil kağıtlı kupa ve küllükleri de migrostan aldım.İskambilli çay tabaklarım var onları tepehomedan almıştım paşabahçe markası ama hayli oldu şimdilerde hiç görmedimm..Yine iskambilli ayna ve duvar saatimiz var onlarıda internetten aldık.

Hangi battaniyeyi begenıyosunuz 3 tane battanıye var Güllü olanı mı?

Kırmızı kutu dediğiniz de dikiş kutusu o da benım tasarımım durun daha nakışlar var yapıyorum bitsin onlarıda koyarım becerikli gelin de oldum yani :):)

$1.webpEki Görüntüle 370681 $B.webp$krd0613.webp$L_20121-2Y7132Z8-22U_A.webp$O.webp$Pasabahce-F-D-98959-Elysee-Ayakl_1895_1.webp$thumb_31EP010B_1.webp$yvz0001_01.webp

canım güle güle kullan zevklerimiz aynıymış resmen senle :1:
bernardonun misafir yemek takımından alıcam bende hisarın tencere takımının gold serisinden almayı planlıyorum ikea su bardaklarından aldım aynısı özdilek pembeli olan sanırım battaniyene bittim ve tabiki maça kupa sinek karo kaselerinede güle güle sağlıkla mutlulukla kullan

çok güzel çeyiz için aldıkların :nazar: güzel günlerde kullanmanı dilerim
bu arada (kupa maça karo ve sinek ) iskambil simgelerine olan ilgini gördüğümden
benimde almak istediğim bir oyun masa örtüsünü görmeni istedim
$MONTE CARLO OYUN MASA ÖRTÜSÜ-29,90.webp belki almayı düşünürsün..

çok teşekkur ederım pembelı özdilek battanıye evet aynısının ozdılekte nevresım takımıda çıkmış. ama onu almayı dusunmuyorum bılgılerınıze olsun.:)
Hisar teflon tencere setimin aynısının seramıklerı gelecekmış hisardaki satıs danısmanı soledı bence acele etme seramıklerininede bir bak.. Teflondan daha iyidir diye dusunuyorum..

oyun ortusu dedıgın evet alıcam ondanda englısh home da var ama dıkıslerını begenmedım kalıtelı bır çuha bakıyorum bulursam affetmıcem :)

bu arada askerımın gelmesıne son 50 gun :(

Son düzenleme:
çok teşekkur ederım pembelı özdilek battanıye evet aynısının ozdılekte nevresım takımıda çıkmış. ama onu almayı dusunmuyorum bılgılerınıze olsun.:)
Hisar teflon tencere setimin aynısının seramıklerı gelecekmış hisardaki satıs danısmanı soledı bence acele etme seramıklerininede bir bak.. Teflondan daha iyidir diye dusunuyorum..

oyun ortusu dedıgın evet alıcam ondanda englısh home da var ama dıkıslerını begenmedım kalıtelı bır çuha bakıyorum bulursam affetmıcem :)

bu arada askerımın gelmesıne son 50 gun :(

evet ordan beğendim bende ama kalitesini bilmiyorum görmeden almak istememiştim
eng. home dan beğendiğim bahtaniyeden almışsın onuda görmeden almak istemedim
şimdi tükenmiş :(

hayırlı teskereler canımm

eng home dakı tv battanıyesını dıyorsan ben aldıgım zamanda tukenmıstı nette yada magazada yoktu. cok ustune dustum getırdıler baska magazadan benım alıcagım magazaya getırdıler ıllede ıstıyosan benım gıbı ugrasıcan bıraz :) cuhayı ben magazada gordum dıkıslerını begenmedım

eng home dakı tv battanıyesını dıyorsan ben aldıgım zamanda tukenmıstı nette yada magazada yoktu. cok ustune dustum getırdıler baska magazadan benım alıcagım magazaya getırdıler ıllede ıstıyosan benım gıbı ugrasıcan bıraz :) cuhayı ben magazada gordum dıkıslerını begenmedım

oda ilk sayfadakide $SQUER PAMUKLU BATTANIYE ÇİFT KİŞİLİK-49,90.webp
daha mağazasına uğrayamadımkiii görmeden almayalım dedik almadan tükendi :)

ne heyacandır o çok iyi bilirim.her ay maaşımı aldığım gibi ne alsam bu ay die kemeraltına giderdim çalışırken.şimdi her birini kullandıkça aklıma o günler geliyo.allah iyi mutlu sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.hepsi ayrı ayrı güzel.ama ben şu kalpli kaşıklarına bayıldım.nerden aldın markası ne çok merak ettim bende almak isterdim.

ne heyacandır o çok iyi bilirim.her ay maaşımı aldığım gibi ne alsam bu ay die kemeraltına giderdim çalışırken.şimdi her birini kullandıkça aklıma o günler geliyo.allah iyi mutlu sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.hepsi ayrı ayrı güzel.ama ben şu kalpli kaşıklarına bayıldım.nerden aldın markası ne çok merak ettim bende almak isterdim.

Çok tesekkur ederım aminnnn inşallahh.. Kalpli çay kaşıklarımın markası nehir begenmenize çok sevındım şansınıza su an sıtesınde ındırımlıymış. Can & Canan Çay KaşığıCAN & CANAN

cnm herşeyin çok güzel güle güle kullan..

sana şunu sorcaktım..shot bardakları var dimi etrafında? çok beğendim acaba nereden ve kaçaaldın öğrenebilirmiyim?

$8699495280510-_02.webp

cnm herşeyin çok güzel güle güle kullan..

sana şunu sorcaktım..shot bardakları var dimi etrafında? çok beğendim acaba nereden ve kaçaaldın öğrenebilirmiyim?

Eki Görüntüle 380154

shot bardakları var evet. vipdukkandan yada alamarka dan almıştık 40-45 TL falandı. benzer sıtelerde bırkac defa daha gordum. bundesıgn ve buldumbuldum'da vardı bır ara ama fıyatları 90 TLydi. belkı yıne vardır

Son düzenleme:
Çeyiz alışverişi bitmezzzzzzzzzzz :)

Eklentiler

• $508_buyuk_zoom.webp
    $508_buyuk_zoom.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $Korkmaz-Korkmaz-A1445-Natura-Kare-Grill-Tava-28x28-4850-725-1-product.webp
    $Korkmaz-Korkmaz-A1445-Natura-Kare-Grill-Tava-28x28-4850-725-1-product.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 68
  • $Paşabahçe-Paşabahçe-Kitchen-Cam-Kapaklı-Kavanoz-P98677-7691-74881-1...webp
    $Paşabahçe-Paşabahçe-Kitchen-Cam-Kapaklı-Kavanoz-P98677-7691-74881-1...webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $silikon balkabagi sekilli kek kalibi.webp
    $silikon balkabagi sekilli kek kalibi.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $23825_1.webp
    $23825_1.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $16022012020614.webp
    $16022012020614.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
çeyizin çok hoş parçaları var canım sağlıkla kullan....

çaydanlığının markası ne bırde nerden kaça aldın?çok begendim...hatta bayıldım...

Back
X