herşeyin çok güzel ya güle güle kullan çok beğendimmmmmmmmmmmmm. :)
ve de çaydanlığını bi başka beğendim nereden ve kaça aldığını söyleyebilir misin acaba:)
herşeyin çok güzel ya güle güle kullan çok beğendimmmmmmmmmmmmm. :)
ve de çaydanlığını bi başka beğendim nereden ve kaça aldığını söyleyebilir misin acaba:)
Herşeyin çok güzel güzel günlerde kullan. Yemek takımların tencerelerin tavaların çok hoş ama en çok da detaylar gözümü aldı. English home'lar, iskambil tutkun, battaniyelerin, tuvalet kağıtlık gibi ince süper detayların, ve en çok da ruletli shut tepsin, bayıldım. İnternette bulursam alıcam gerçekten çok hoşlar :)
Herşeyin çok güzel güzel günlerde kullan. Yemek takımların tencerelerin tavaların çok hoş ama en çok da detaylar gözümü aldı. English home'lar, iskambil tutkun, battaniyelerin, tuvalet kağıtlık gibi ince süper detayların, ve en çok da ruletli shut tepsin, bayıldım. İnternette bulursam alıcam gerçekten çok hoşlar :)
ne kadar guzel yazmıssın cok tesekkur ederım.
Ruletlı shot cogu sıtede cıkıyor rahatlıkla bulabılecegını dusunuyorum..
daha guzellerı sızlerın olsun ınsallah
Hayalet tuzluk biberlik heryerde var hangi şehirdesin neredeyse almayanı dövüyorlar :) hatta ceyızım serılırken farkettım 3 tane almışım onlardan boy boy :) nerden aldıgımı hatırlamıyorum ama pazarda, züccaciyecilerde, alışveriş sitelerindeki karışık zuccacıye butıklerınde oluyor.paşabahçe magazalarındada olabılır.