osibulebin zayıflama hikayesi:)

sabah:

yumurta
çok küçük bir dilim çavdarlı

öğle:

sarımsaklı köfte(ımmmhhhh)(bizeyeter sağol canımm)

akşama et de çıkarmadım
eşim sarımsaklı köfteyi sevmeyebilir
makarna mı yapsam ki ya pırasa da olabilir
oyyy oyyyy adam aç kaldı

kız katılırım katılmasına da ben ce birinci belli
osibulebbbb
59 olmuşsun senin hızına yetişemiyorum canım tebrikler

osibulebbbb

bencede canım katılmak birşey değil birinci belli ikinci kim:))muhabbeti.

menü yazamam sanırım ama kilo bildirimi yaparım(pek değişmeyince zor olmuyor ahahah)

yarışmacı arkadaşlara başarılar

menü yazamam sanırım ama kilo bildirimi yaparım(pek değişmeyince zor olmuyor ahahah)

50li rakamlara indim nihayet
ama artık işim daha zor
spora başlamam gerek
karnım kaldı
acaba hep böyle mi kalacak
yok canım zaten herkesin günlüğü var nasılsa

osibulebbbb

teşekkür ederimmmm canımmmmmmm
haydi aynı kilodayız bakalım pazartesiye ne olacak
gerçi ben böyle adana kebap, sarımsaklı köfte yersem fena
ne güzel yemekleriniz var canım sizin(sen de adanalısın değil mi canım yanlış hatırlamıyorsam )

Prof. Dr. Karatay, meyvede de şeker bulunduğuna dikkati çekerek, “Meyve sabah kahvaltıda peynirle yenebilir. Çok da güzel olur. Biz de kuru meyveleri sabah kahvaltısında öneriyoruz. Ancak ölçülü yenecek. Meyve bütünüyle tüm lifleriyle yenmeli. Ancak hareket etmeli, yürüyüş yapmalısınız. Akşam yiyip yatmak tehlikelidir” bilgisini verdi.

Hipokrat'ın “Uzun yol yürüyen uzun yaşar”, İbn-i Sina'nın “Yaşınız ilerledikçe yürüyüşünüz artacak” şeklindeki sözlerini hatırlatan Prof. Dr. Karatay, mutlaka insanların kendi temposuyla her gün 20 dakika yürümesi gerektiğini vurguladı.

İbn-i Sina'nın “Günde 2 öğün önemlidir, 3. öğün hastalıktır” dediğini, Hz. Muhammed'in de günde 2 gün yemek yediğini kaydeden Karatay, “6 öğün, 8 öğün... Bunlar sağlığımızı bozar, karaciğerimizi yağlandırır” dedi.

“Hangi öğünü atlamalıyız? Öğle yemeğini mi akşam yemeğini mi?” şeklindeki soruyu ise Karatay, “Herkes kendine göre. Örneğin pazar günü güzel bir kahvaltı yaptığınızda öğleyin acıkıyor musunuz? 2 öğün sağlıklıdır” yanıtını verdi.

Karatay, en sağlıklı yoğurt ve tereyağın evde yapılan olabileceğini de sözlerine ekledi.

Evet canım Adanalıyım
Sen nerelisin

hadi bakalım pazartesi yarışmamız başlıyor katılacak arkadaşlar buyursun gelsin sevgiler görüşmek üzere

Sana da başarılar yarışmacı arkadaşımmm
Kendinle dalga geçme aşamasına geçmişsin eyvah eyvah
Hemen toparla kendini canım bunhafta salma kendini bence sonucunu göreceksin
Hem senden bişi istiyorum
Yarın wc den sonra hiçbirşeyi yiyip içmeden sadece iç çamaşırlarında tartıl
Sonucu söyle olur mu
Kıyafetler bazen fark ettiriyor gram olarak

merabalar.öncelikle tebrikler.kilo için.sonrada yarışmaya bende varım. emeği geçen herkese şimdiden teşekkürlerr.

merabalar.öncelikle tebrikler.kilo için.sonrada yarışmaya bende varım. emeği geçen herkese şimdiden teşekkürlerr.

teşekkür ederimmm
başarılarrrr hepimizee
pazartesi sabah aç karnına tartılalım
ben tabloyu hazırladım sizin bilgilerinizi de girdim

çok güzel yaaa... yarışma olması bile beni gaza getirecek :) yemek yerim ama sporumu daha fazla yaparım ve bu yarışı alırım :)

çok güzel yaaa... yarışma olması bile beni gaza getirecek :) yemek yerim ama sporumu daha fazla yaparım ve bu yarışı alırım :)

canım valla senin sayende toplandık zaten
bu yarışmayla verilen kilolarda en başta senin emeğin olacak

gitsin kilolar, gelsin çıtır hanımlar o zaman :) birlikten güçlük doğar, ben motive olmayı kilo vermenin yarısı olarak görüyorum... benim iş yerim yeni sayılır ,tayin geldik buraya, pek kimseyle de samimi değilim, hamilelikti doğumdu vs. aslında ist.da işyerim ve ark. çook iyiydi, hep kilodan bahsederdik ama burada olmuyor, samimi de olmayınca kilo desem, bu kadın ne diyor derler :))))) ama kk da hepimizin ortak sorunu kilo , hepimiz sanal gibi görünsekte gerçeğiz aslında, ve çok güzel birbirimizi motive ederiz biliyorum, yarışma işin güzel tarafı, amaç hep beraber motive olmak ve kilo vermek...

tamam canım haklısın.çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…