[table="width: 1000, class: outer_border, align: center"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlanılan kilo[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]22,02,2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sarayca[/td]
[td]83[/td]
[td]60[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]osibuleb[/td]
[td]73[/td]
[td]51[/td]
[td]59[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
canımmmm çoook güzel olmuş, blackseea ve diğer arkadaşlar neredesiniz hadi yarışmaya :))) keyifli olacak, sevgili osibuleb bu gün tartı günümüz sanırım ben 78.00 kg maalesef kilom geçen salı ile aynı((
(aslında benim gerçek hedefim 52-53 de utanıyom bu şişko halimle söylemeye)
yarışma var dediler geldim rekabet benim azmimi her zaman kamçılamıştır
yarışma var dediler geldim rekabet benim azmimi her zaman kamçılamıştır
cetveldekini yazdım canımama kilo bildirimi yapamam ben ya tartılmadım sabah şimdi de işteyim
canııım seninle tanışmayı istiyodum şimdiye nasipmiş, yazılarını okuyorum bazen, çok motive edicisin maşallah...
osibuleb caaanım bu arad 59 olmuşsun maşallah sana..
yarışmada herkes kendi vücut yüzdesini de hesaplasın ki haksızlık olmasın kilo vermede :) hani bir yarışmada vardı ya ona bi bakayım nasıl hesaplanıyor yalnız şimdi işim çıktı sonra bakayım...
canııım seninle tanışmayı istiyodum şimdiye nasipmiş, yazılarını okuyorum bazen, çok motive edicisin maşallah...
osibuleb caaanım bu arad 59 olmuşsun maşallah sana..
yarışmada herkes kendi vücut yüzdesini de hesaplasın ki haksızlık olmasın kilo vermede :) hani bir yarışmada vardı ya ona bi bakayım nasıl hesaplanıyor yalnız şimdi işim çıktı sonra bakayım...
ay sağolasın tatlım valla motive olmadan ne azim oluyor ne hırs ne de faaliyet
offf birkaç alıntı yapayım dedim olmadı yüzdeyi öğrendimmmm ... Verılen kılo yuzdesı (bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) Dıye dolduruyorsunuz, karataycılardan öğrendim... cuma tartı günümüz olsun yada isterseniz pazartesi herkes sabah aç tartılsın pazartesi başlayalım ne dersiniz.... bence çizelgeye verilen kilo yüzdesini de ekleyelim ayrıca osibulub benim hedefim 60 da kalsın bi ona ulaşayım da :) gerisi gelir nasılsa :)
Verılen kılo yuzdesı (bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) Dıye dolduruyorsunuz, örneğin ben geçen hafta salı günü 79.2 kg idim ve bu hafta salı günü ise 78.1 kg idim: verdiğim kilo 1.1 kg evettt (1.1/79.2)*100=1.38888889 çıkıyor (% 1.39 ) kolaymış bunu herkes kendisi herhaftanın sonunda yapabilir....
ay evet herkes kendi hesaplasa daha iyi olur sanırım kızlar
pazartesi herkes kilosuyla beraber yüzdesini de hesaplasın ben tabloyu hallederim
de ben geçen hafta kaç kiloydum ya
canım bence pazartesi başlayalım, (nasılsa ön hazırlıklarımız yapıldı) belki katılmak isteyenler olur. pazartesi sabah tartılırız ve buraya yazarız, ondan sonraki pazarteside verilen kilolar ve yüzdeler hesaplanır ne dersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?