osibulebin zayıflama hikayesi:)

canım senin de sevgililer günün kutlu olsun
bu arada yakında beni de geçeceksin
geç git kız kim tutar seni

canım hedefim martın sonuna kadar istediğim kiloya ulaşmak:26:
umarım hepimiz zayıflar yaza incecik sağlıklı girerizzzz

bugün ne yemek yapsam?
dün pasta yedim ya bugün daha dikkat etmem gerek ki kilo vermem durmasın

bugün ne yemek yapsam?
dün pasta yedim ya bugün daha dikkat etmem gerek ki kilo vermem durmasın

fiyuuufit:) 61 olmuşsun, hay maşallahhh :)))
ne çok sevindim:)) darısı başıma:))
ben de dün tartıldım dün 1 hafta doldu diyete başlayalı, 56.8 çıkmıştım dün , bu sabah 56.3 :))))
delircem sevinçten
seni düşünemiyorum bile:))

bende çok sevindim canımmm
devammm o halde
kutlarımmmm
harikasınnn

sabah:

salçalı baharatlı tam tahıllı ekmekten tost
tarçınlı rezene çayı

öğle:

dünden kalan yemekten yedim
yoğurt
1 dlm tam tahıllı ekmek

ya biliyorum çok ayıp olcak ama ,
topiği baştan sona okudum, ya atladım, yada anlamadım ben şu sarımsaklı çay tarifini,
biri Allah rızası için bana da desin :))

ya biliyorum çok ayıp olcak ama ,
topiği baştan sona okudum, ya atladım, yada anlamadım ben şu sarımsaklı çay tarifini,
biri Allah rızası için bana da desin :))

canım zencefil 2 ç k limon suyu 3 4 tane sarımsak ve balı kaynar suya atıyorum oluyor(ama sarımsakları 2 3 parçaya ayır)
ama bizeyeter taze zancefille yapıyor soyup onu kaynatıyor ocaktan alınca da diğer malzemeleri katıyor

Osibulebcim ozelden msj gondermissin cvp yazdim msj kutun doluymus burdan yazayim dedim...
Menulerini sadece kendi toiginde paylasacagini soylemissin o halde kilonuda bildirmene gerek yok canim...
Cunku buraya yazdiklarini kopyala yapistir yontemiyle 10 saniyelik bir islemle oraya yazmaya useniyorsan bende surekli paylasimda bulunmayanlari listeye eklemek icin vakit harcamak istemiyorum...Menulerini yazmak istersen( yada kopyalamak) bu sekilde yarismaya katilmak istersen basimizin ustunde yerin var ama sadece bildirim icin gelenlerden kimseyi listeye eklemiyorum artik canim kusura bakmazsin umarim....

ay yok sağol canım
kusura bakmayacağımı yazmıştım zaten başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…