kızlar buçuk gitmişşşş
64 oldummmmmmm
- bir tutam yeşil çay
- çubuk tarçın
- 7 8 tane karanfil
- 6 7 taNE karabiber
üzerine kaynar su dökülür
5 dk sonra içime hazırrrr
yehhuuuuu aşırı sevinçlilik bravo sana alkış sana
sabah tartıldığın kiloyu yazıyorsun tatlım değil mi akşamkiler fln değil sabah aç karnına?
bi de epey kilo verdin çok belli mi kıyafetlerinden olsun görüntünden olsun ?
sen de yap sana da olsun canımmmAfiyet olsun canım, günaydın bu arada
.
teşekkürr ederiiiimmmmmmTebrik ederim canım
.
sen de yap sana da olsun canımmm
teşekkürr ederiiiimmmmmm
günaydınnn ya bir bakayım ne yiyip ne içiyorsunuz dedm ,maşallah sana osiuleb (yanlış mı yazdım ne?)azmine hayran kaldım hemde küçük bir bebeğin varken,hepiniz süpersiniz bende mi bir gariplik var diye düşünmeden edemedim
sağol canım
valla az bile sevindim kaç günlerdir o buçuğu atamamıştım ben
malesef sabah tartıldığım kilo hala ...
ama yakındır(inşallah) akşamki kilomu yazacağım günler
valla bana o kadar belirgin bir fark var gibi gelmiyor
ama eşim bu sabah baya inceldin sen dedi
benim de kıyafetlerim bazıları azcık ama azcık bol geliyo bol denemez aslında da.
yani öyle aman aman bi değişiklik yok yani ben de kendimi 70 kiloda hissediyorum mesela.
ayy çok dertliyim bu konuda napsam da kilomu göstersem sağlıksız da beslenmiyorum ki :18:
maşallah arkadaşım şu azminden az da bana gönder ne olursunbeni öbür topikde takip edermisin canım? ben burdan zaman zaman seni takip edecem belki motivasyonum yükselir biraz
benim bütün kıyafetlerim 49-55 kilolu olduğum hallerde almıştım geri kalanlar hamile kıyafetlerim
özellikle almadım almayacağım
mesela bu aralar bir eşofman altımı çıkardım pembeli grili dar geliyor ama geliyor öyle dikişleri zorlayacak şekilde değil
sonra atletlerimi artık giyebiliyorum göbeğim açıkta kalmıyor
bence sende küçük birşeyleri giymeyi dene
bana motivasyon oluyor
sağol canım
okuyorum orayı da...zaten orada yarıştayız ya canımm
valla benim başka çarem yok yaza kadar düzeldim düzeldim yoksa benim psikolojim bozulur
benim ki çok uzun zamandır bozukk canımm kızım yaza 4 yaşını dolduacak ben hala doğum kilolarımdayım
benim ki çok uzun zamandır bozukk canımm kızım yaza 4 yaşını dolduacak ben hala doğum kilolarımdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?