• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

osibulebin zayıflama hikayesi:)

:62::62::62:

kızlar buçuk gitmişşşş

64 oldummmmmmm

:62::62::62:

yehhuuuuu aşırı sevinçlilik bravo sana alkış sana:21::21::21::46::46::46:

sabah tartıldığın kiloyu yazıyorsun tatlım değil mi akşamkiler fln değil sabah aç karnına?

bi de epey kilo verdin çok belli mi kıyafetlerinden olsun görüntünden olsun ?

• bir tutam yeşil çay
  • çubuk tarçın
  • 7 8 tane karanfil
  • 6 7 taNE karabiber

üzerine kaynar su dökülür

5 dk sonra içime hazırrrr

yehhuuuuu aşırı sevinçlilik bravo sana alkış sana:21::21::21::46::46::46:

sabah tartıldığın kiloyu yazıyorsun tatlım değil mi akşamkiler fln değil sabah aç karnına?

bi de epey kilo verdin çok belli mi kıyafetlerinden olsun görüntünden olsun ?

sağol canım
valla az bile sevindim kaç günlerdir o buçuğu atamamıştım ben

malesef sabah tartıldığım kilo hala ...

ama yakındır(inşallah) akşamki kilomu yazacağım günler:9::9:

valla bana o kadar belirgin bir fark var gibi gelmiyor

ama eşim bu sabah baya inceldin sen dedi:52::52::46::46::46:

günaydınnn ya bir bakayım ne yiyip ne içiyorsunuz dedm ,maşallah sana osiuleb (yanlış mı yazdım ne?)azmine hayran kaldım hemde küçük bir bebeğin varken,hepiniz süpersiniz bende mi bir gariplik var diye düşünmeden edemedim:35::35::35:

günaydınnn ya bir bakayım ne yiyip ne içiyorsunuz dedm ,maşallah sana osiuleb (yanlış mı yazdım ne?)azmine hayran kaldım hemde küçük bir bebeğin varken,hepiniz süpersiniz bende mi bir gariplik var diye düşünmeden edemedim:35::35::35:

yenilenmem lazımmm o yüzden çok hırslıyım
yaza en eski halim gibi olmalıyım
teşekkür ederim:3::3:

sağol canım
valla az bile sevindim kaç günlerdir o buçuğu atamamıştım ben

malesef sabah tartıldığım kilo hala ...

ama yakındır(inşallah) akşamki kilomu yazacağım günler:9::9:

valla bana o kadar belirgin bir fark var gibi gelmiyor

ama eşim bu sabah baya inceldin sen dedi:52::52::46::46::46:

benim de kıyafetlerim bazıları azcık ama azcık bol geliyo bol denemez aslında da.
yani öyle aman aman bi değişiklik yok yani ben de kendimi 70 kiloda hissediyorum mesela.
ayy çok dertliyim bu konuda napsam da kilomu göstersem sağlıksız da beslenmiyorum ki :18::50:

maşallah arkadaşım şu azminden az da bana gönder ne olursun:16::16:beni öbür topikde takip edermisin canım? ben burdan zaman zaman seni takip edecem belki motivasyonum yükselir biraz:43:

benim de kıyafetlerim bazıları azcık ama azcık bol geliyo bol denemez aslında da.
yani öyle aman aman bi değişiklik yok yani ben de kendimi 70 kiloda hissediyorum mesela.
ayy çok dertliyim bu konuda napsam da kilomu göstersem sağlıksız da beslenmiyorum ki :18::50:

benim bütün kıyafetlerim 49-55 kilolu olduğum hallerde almıştım geri kalanlar hamile kıyafetlerim
özellikle almadım almayacağım
mesela bu aralar bir eşofman altımı çıkardım pembeli grili dar geliyor ama geliyor öyle dikişleri zorlayacak şekilde değil
sonra atletlerimi artık giyebiliyorum göbeğim açıkta kalmıyor:60:

bence sende küçük birşeyleri giymeyi dene
bana motivasyon oluyor:60:

maşallah arkadaşım şu azminden az da bana gönder ne olursun:16::16:beni öbür topikde takip edermisin canım? ben burdan zaman zaman seni takip edecem belki motivasyonum yükselir biraz:43:

sağol canım
okuyorum orayı da...zaten orada yarıştayız ya canımm:60:

valla benim başka çarem yok yaza kadar düzeldim düzeldim yoksa benim psikolojim bozulur:60:

benim bütün kıyafetlerim 49-55 kilolu olduğum hallerde almıştım geri kalanlar hamile kıyafetlerim
özellikle almadım almayacağım
mesela bu aralar bir eşofman altımı çıkardım pembeli grili dar geliyor ama geliyor öyle dikişleri zorlayacak şekilde değil
sonra atletlerimi artık giyebiliyorum göbeğim açıkta kalmıyor:60:

bence sende küçük birşeyleri giymeyi dene
bana motivasyon oluyor:60:

ben de eski kıyafetlerimi deniyorum çok yavaştan oluyo gibi ama üniversitedeki 66 kiloyla şimdiki 66 kilo arasında epey fark var görüntü açısından , üniversitedeki gibi görünmüyorum maalesef offffff:43:

sağol canım
okuyorum orayı da...zaten orada yarıştayız ya canımm:60:

valla benim başka çarem yok yaza kadar düzeldim düzeldim yoksa benim psikolojim bozulur:60:

benim ki çok uzun zamandır bozukk canımm kızım yaza 4 yaşını dolduacak ben hala doğum kilolarımdayım :1::1::1:

benim ki çok uzun zamandır bozukk canımm kızım yaza 4 yaşını dolduacak ben hala doğum kilolarımdayım :1::1::1:

Zeyca o kadar şanslısın ki bir kızın, bir yavrun var..Ama bu güzel yavrununda bir çıtır annesi olmalı değil mi? olmaması bu prensese haksızlıktır..:44: hadi bakalım prensesin annesi kraliçe olmalı :9:

.

60 lı kilolarda takıldım kaldım şaka gibi şu direnci kıramıyorum resmen yorgun düştüm arkadaş ya:((ne biçim dirençmi ki anlamadım.azminizi kutluyorum özellikle OSİBULEB CANIM KARARLISIN EN KISA ZAMANDA ESKİ HALİNE DÖNECEKSİN :nazar::nazar::emir_bebek:

Back
X