Oscarlık oyuncu Görümcem

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.464
Ben dayımın eşi yengemin kardeşi ile evliyim. Severek evlendim.eşim romantik değil tek kusuru o seviyorum ve mutluyuz.eşimin 2 abisi 2 ablası var.büyük görümcem yengem oluyor.eşimle evlendim birkaç ay sonra küçük görümcem büyük görümcemi (yengemi)arayıp hakkımda dedikodu yapmaya başladı. Neymiş geziyor muşum gezdigim de anneler kaynanalar ve eşimle nere gidersek :) intagramdan kızını çıkardım facebooktanda beni takip edip dedikodu yapıyor diye ve daha bir sürü dedikodu ben oraya gidiyorum iki eltim hakkında dedikodu yapıyor onlar gidiyor benim hakkımda hatta ben adini"mikser"koydum. Birgun whatsapp hikayeye siz esinizle gezersiniz sogann beyinliler deikodunuzu yapar yazdim koydum kucuk eltim (küçük seytan) bu laf bize mi yazmis bende yarasi olan gocunur yazdim.bu olaydan sonra gorumcem beni whatsapptan engellemis (ay cok uzuldum :) ) neyse hep dedikodu hep dedikodu eşim haftaiçi bunu aramış sen niye dedikodu yapıyorsun demiş falan filan onu iyice kızdırmiş. Benim haberim yok bugün oraya gittim üzerinden kamyon geçmiş tiple evde bende hasta sandım. Konu WhatsApp dan açıldı eşim ne derdiniz varsa yüzünüze söyleyin dedi ben dedim sen benim gezmeme karışamazsın dedim biraz saçmaladı ben hastayım tansiyon um şekerim çıktı dedi bende o zaman dedikodu yapma dedim başladı mı bu deli gibi dövunmeye beni kimse yapmadığım bişey için suçlayamaz vs vs (hepsi yalan dolan suçluluk psikolojisi ) eşim sen bebeği al arabaya git dedi çocuk. Korktu eve geldim dikkatimi çekti yengem de beni engellemiş fark etmemişim o na da gazı vermiş. Eşime dedim onu da beni de tanıyorsun deikodunuzu yaptığını da biliyosun böyle bişey yapmana gerek yoktu dedim eşim o sana geziyorsun dedi diye seni az mı gezdirdim onu salladım mi hayır o zaman bunları kafana takma dedi .evimde mutlu ve huzurluyum ama o numaradan suçluluk psikolojisi kendi kendine deli gibi hareketler yapması gözümden gitmiyor sen bana bu ailede sabır ver ALLAHIM...neyse it ürür kervan yürür.. belki birileri bana kızacak veya olumsuz yorum yapacak size tek lafım çeken bilir tanıyan bilir yemin ediyorum evimde ailemde çocuğumda bir insanım.görümceme burdan teşekkür ederim günahımı ala ala beni cennete taşıdığı için:) şaka bi yana walla sinirlerim bozuldu ben buna nasıl davrancam şimdi ?

Yani nasıl eşleriniz var anlamıyorum
Böyle kadınsal meselelere dahil olan

Ben evvela kendimi bildiğimden hayatta anlatmam!
Ola ki anlattım eşim bana bir bakış atar valla yerin dibine geçerim bir daha da çıkamam

Erkeğin erkek haliyle bayan dedikodusuna karışması sizce de çok iğrenç değil mi ama ya...

Yani nasıl eşleriniz var anlamıyorum
Böyle kadınsal meselelere dahil olan

Ben evvela kendimi bildiğimden hayatta anlatmam!
Ola ki anlattım eşim bana bir bakış atar valla yerin dibine geçerim bir daha da çıkamam

Erkeğin erkek haliyle bayan dedikodusuna karışması sizce de çok iğrenç değil mi ama ya...

Amaç dedikodu falan değil sadece ne sorununuz varsa yüz lesin çözülsün diye yapmış eşimi tanımadan saçma sapan yorumlar yapmayın

Bizde de vardı böyle bir "mikser" hatta bir tartışmada muhasebecimiz "bu kız mikser gibi ortalığı karıştırmaya pek meyilli" demişti. :) takma engellemeleri işine gelmiş işte.

Bizde de vardı böyle bir "mikser" hatta bir tartışmada muhasebecimiz "bu kız mikser gibi ortalığı karıştırmaya pek meyilli" demişti. :) takma engellemeleri işine gelmiş işte.

Takmıyorum ki bundan sonra nasıl davranacağım onu bilmiyorum :)

Amaç dedikodu falan değil sadece ne sorununuz varsa yüz lesin çözülsün diye yapmış eşimi tanımadan saçma sapan yorumlar yapmayın
Eşinizin yaptığı çok daha saçma sapan!!!
Bir erkek utanmadan iki bayanı yan yana getirip hadi dedikodunuzu yapın mı dedi yani
Siz de mest oldunuz muhtemelen
Ayrıca yüzleşmek nedir ne çirkin bir kelimedir
Siz kendinize nasıl yakıştırdınız ki “yüzleşmeyi ?”

Esinizle geziyorsunuz diye ne gibi bir dedikodu yapabilir ki? Neyi sizi bu kadar kizdirdi anlamadim. Abartmissiniz.

Buraya her şeyi yazamıyorum bilip bilmeden yorum yapmasanız keşke..

Eşinizin yaptığı çok daha saçma sapan!!!
Bir erkek utanmadan iki bayanı yan yana getirip hadi dedikodunuzu yapın mı dedi yani
Siz de mest oldunuz muhtemelen
Ayrıca yüzleşmek nedir ne çirkin bir kelimedir
Siz kendinize nasıl yakıştırdınız ki “yüzleşmeyi ?”

Lütfen postumdan çıkın. Yorumlarınız size kalsın

Keske boyle olmasaymis,ama sadece anlattiklariniz degil sanirim baska baska seyler de olunca dolmussunuz.illaki tartisma olacakmis.
Bence siz hicbirsey olmamis gibi davranin.yani ben olsam oyle yapardim.sadece hastalik ,saglik ,bayramlarda gorusurdum.
Yada barismayi deneyin.Buyukluk sizde kalsin.ben buna cok kirildim diyin.Onlar da ozur diler ve barisirsaniz daha huzurlu hissedeceksiniz.Ama tabi yine az gorusursunuz.ayni hakaret dedikodu devam ederse "ben uzerime duseni yaptim onlar hala ayni tavri surduruyor "dersiniz ve hic gorusmezsiniz.esinizin gözünde de hakli ve caba gosteren siz olursunuz.

Görme duyma takma sanki kolunuzdan tutup hayıııır gezemezsiniz diye engel oluyorlar yaparlarsa yapsınlar dedikodunuzu neyiniz eksilirdi kulak ardı edip aman boşver deseydiniz. Sizin derdiniz başka ama, evde huzur filan değil bence. Öyle olsa görümcenize laf sokmazdınız internet üzerinden kadın haklı olarak bana mı dedin deyince de kıvırmışsınız yarası olan gocunur diye, en sevmediğim şey kavgaya kışkırt sonra haza hanımefendi pozlarında kenara çekil. Eşiniz de resmen ruh eşinizmiş kocaman adam dedikodu yüzleştirmedi filan nedir yav. Benim eşim anlatsam dinlemez ben ona bu lafı dedim o da bana şunu dedi diye anlatsam

Keske boyle olmasaymis,ama sadece anlattiklariniz degil sanirim baska baska seyler de olunca dolmussunuz.illaki tartisma olacakmis.
Bence siz hicbirsey olmamis gibi davranin.yani ben olsam oyle yapardim.sadece hastalik ,saglik ,bayramlarda gorusurdum.
Yada barismayi deneyin.Buyukluk sizde kalsin.ben buna cok kirildim diyin.Onlar da ozur diler ve barisirsaniz daha huzurlu hissedeceksiniz.Ama tabi yine az gorusursunuz.ayni hakaret dedikodu devam ederse "ben uzerime duseni yaptim onlar hala ayni tavri surduruyor "dersiniz ve hic gorusmezsiniz.esinizin gözünde de hakli ve caba gosteren siz olursunuz.

Ben zeytin dalı uzatsam da o vazgeçmez buna eminim.hobisi gibi bişey dedikodu.yine de düşüneceğim. Sagolun

Görme duyma takma sanki kolunuzdan tutup hayıııır gezemezsiniz diye engel oluyorlar yaparlarsa yapsınlar dedikodunuzu neyiniz eksilirdi kulak ardı edip aman boşver deseydiniz. Sizin derdiniz başka ama, evde huzur filan değil bence. Öyle olsa görümcenize laf sokmazdınız internet üzerinden kadın haklı olarak bana mı dedin deyince de kıvırmışsınız yarası olan gocunur diye, en sevmediğim şey kavgaya kışkırt sonra haza hanımefendi pozlarında kenara çekil. Eşiniz de resmen ruh eşinizmiş kocaman adam dedikodu yüzleştirmedi filan nedir yav. Benim eşim anlatsam dinlemez ben ona bu lafı dedim o da bana şunu dedi diye
Önce doğru oku sonra ahkam kes. Çıkışlar sağdan.

X