rabbimizin örtüden başka emri yokmu yoksa sizde takıntı hastalığımı var..beyinde hasar oluşmuş herhalde
:)) Basörtüsü sünnet mi?
Sünnet peygamber efendimiz yasayisi, davranislari, hal ve hareketleridir.
Peygamberimiz ise bir erkek olduguna göre, basörtüsü nasil sünnet olur onu anlamadim:)
arkadaşım arkadaş kendini 4 melekten biri sanıyor. sanki biz rabbimiz tanımıyoruz
Ne demek istemis o zaman ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onlar cennete gitcek hopp diye yavrum biz yancaz
arkadaşım arkadaş kendini 4 melekten biri sanıyor. sanki biz rabbimiz tanımıyoruz
Birde böyle birsey var:)
"Basörtülü ama kalbi kötü olan nolcak, basörtüsüz ama kalbi iyi olan nolcek"
Yahu insanlarin yasayisi, davranisi Allah in kanunlarini degistirmez!
Allah basörtüsünü emretmis, Allah in emrine uymak icin örten sevabini alir, örtmeyende cezasini alir.
Kisilerin kalbi konusunda biz faraza konusmayalim zira kalplerin icini bilende Allah tir.
Herkes heryesin karsiligini alacak.
Kalbi kötü olanda onun karsiligini alacak.
Basörtülü bir kadinin kabi kötü diye basörtüsüne zeval gelmez yada Allah in emri olmaktan cikmaz.
Basi acik birinin kalbi iyi diyede basini örtmemesi icin ona izin cikmaz!
Örtüyorsaniz örtüyorsunuz, örtmüyorsaniz örtmüyorsunuz.
Yaptigimiz davranislari iyi ve dogru yapmaya caslimaktan vazgecelim.
Yaptigimiz davranislarin sorumlulugu kabul edelim!
farz değil kişisel bir mesele kimsenin üstüne vazife değil...
Saldırmadan önce kendisine sorsaydınız keşke, kul hakkına girmek ne kolay. Demek istemiş ki yalnızca aç kalmakla oruç olmaz, oruç kendini açlıkla cezalandırmak değildir. İnsan nefsini her açıdan sınamalıdır.
Bilmiyorlardi bilselerdi yapmazlardi
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İyi işte ne güzel siz bürünün çarşafa ozaman,daha çok sevap ..Birde böyle birsey var:)
"Basörtülü ama kalbi kötü olan nolcak, basörtüsüz ama kalbi iyi olan nolcek"
Yahu insanlarin yasayisi, davranisi Allah in kanunlarini degistirmez!
Allah basörtüsünü emretmis, Allah in emrine uymak icin örten sevabini alir, örtmeyende cezasini alir.
Kisilerin kalbi konusunda biz faraza konusmayalim zira kalplerin icini bilende Allah tir.
Herkes heryesin karsiligini alacak.
Kalbi kötü olanda onun karsiligini alacak.
Basörtülü bir kadinin kabi kötü diye basörtüsüne zeval gelmez yada Allah in emri olmaktan cikmaz.
Basi acik birinin kalbi iyi diyede basini örtmemesi icin ona izin cikmaz!
Örtüyorsaniz örtüyorsunuz, örtmüyorsaniz örtmüyorsunuz.
Yaptigimiz davranislari iyi ve dogru yapmaya caslimaktan vazgecelim.
Yaptigimiz davranislarin sorumlulugu kabul edelim!
İyiymiş bende kapatıyım başımı,ardındanda insanların haklarını yeyim,fitne ,fesatlık yapıyım ,nasıl olsa başım kapalı cennetliğimya yerim hazır :):)
heee öyle öyle dindar dediğin lüks içindeyse peygamberimizin sünnetini yerine getirmiyor demektir..peygamberimizin uygulamaları sünnetse..yaşamı tertemiz ve mütevazi geçmiştir..
sorma. bu konularda ortam illa karışırvalla karışmış :)
Pardon o zaman haklisiniz birden saldirmamam lazmdi kusura bakmayn smdi ozur dilerm kendisinden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi işte ne güzel siz bürünün çarşafa ozaman,daha çok sevap ..
insan kendi günahını kendi anlar zaten dedim iç huzur diye birşey var dedim gelmiş bana burda fetva veriyor. allahım ya sünnet neymiş farz neymiş aman tanrım korusun :d ay tanrı dedim günah değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?