Oruç tutarken yan yana denize girmek...

:)) Basörtüsü sünnet mi?

Sünnet peygamber efendimiz yasayisi, davranislari, hal ve hareketleridir.

Peygamberimiz ise bir erkek olduguna göre, basörtüsü nasil sünnet olur onu anlamadim:)

siz de fetva vermeyin bence netten mi bulup yazıyorsun .. hemen yanlış bulmaya ne meraklısınız

arkadaşım arkadaş kendini 4 melekten biri sanıyor. sanki biz rabbimiz tanımıyoruz

kız bu cennetten atılan şeytan olmasın oda bir melek sonuçta..
gitsin satsın telefonunu verelim bir fakire..kapatıcam başımı...

siz bence dert etmeyin zira yüce mevla herkese düşünüp araştıracak beyin vermiş

Son düzenleme:
:)) netten mi:))))))))))))))))))

Basörtüsü Allah in emridir ve bunu söylemek fetva degildir:)))))

farz değil kişisel bir mesele kimsenin üstüne vazife değil...

farz değilmi ?
kimsenin üstüne vazife değil derken banamı dedin,kız sormuş,bende cevap verdim
yani bazen o kadar tuhaf yazılar okuyorumki cidden.

Pardon o zaman haklisiniz birden saldirmamam lazmdi kusura bakmayn smdi ozur dilerm kendisinden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmiyorlardi bilselerdi yapmazlardi

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bilseydi kardeşi kardeşe düşürüp pahalı otellere tatil yapmaya gitmezdi çocuklarını elin gavur amerikasında okutmazdı doğru söylüyon..şeytanın esiri yada para ve söhretin

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi işte ne güzel siz bürünün çarşafa ozaman,daha çok sevap ..

Yok ben dert edenlerden degilim,dert edenler carpitmaya calisiyor bizde düzeltmeye:))))

İyiymiş bende kapatıyım başımı,ardındanda insanların haklarını yeyim,fitne ,fesatlık yapıyım ,nasıl olsa başım kapalı cennetliğimya yerim hazır :):)

insan kendi günahını kendi anlar zaten dedim iç huzur diye birşey var dedim gelmiş bana burda fetva veriyor. allahım ya sünnet neymiş farz neymiş aman tanrım korusun :d ay tanrı dedim günah değil mi

Peki bundan sizene?

Isteyen bürünür carsafa isteyen bürünmez.

Ben diyormuyum size " iyi iste sizde anadan dogma soyunun daha medeni" diye:))))

Insanlari rahat birakin, herkes nasil isterse öyle yasar!

heee öyle öyle dindar dediğin lüks içindeyse peygamberimizin sünnetini yerine getirmiyor demektir..peygamberimizin uygulamaları sünnetse..yaşamı tertemiz ve mütevazi geçmiştir..

ben ne diyorum sen ne diyorsun,ben ultra lüksten bahsediyorum
ama biraz lüksün kimseye zararı olmaz,parası varsa elbet kullanıcak ne alaka yani.

insan kendi günahını kendi anlar zaten dedim iç huzur diye birşey var dedim gelmiş bana burda fetva veriyor. allahım ya sünnet neymiş farz neymiş aman tanrım korusun :d ay tanrı dedim günah değil mi

gelsin bana sebeb olsun diyorum satsın telefonunu burda çok aç var verelim fakire kapatıcam başımı..klavye başında müsl
üman olmakla bitmiyor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…