hayır başörtüsü farz.
sen git telefonunu sat çok Müslümansan parasını bir aça ver..bizim başörtümüz senin üstüne vazifemi
Sen Allah'in emrini sacmami buluyorsun ? Sen ondan dahami iyi biliyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayır başörtüsü farz.
sen git telefonunu sat çok Müslümansan parasını bir aça ver..bizim başörtümüz senin üstüne vazifemi
Arkadasim, Benipek ten özür dileyiniz zira söylemek istediklerini cok yanlis anlamissiniz!
arkadaşımm boşver arkadaş demek bu denizde bikinli kadınlara örtünün diyen adamlardan biri olabilir.
onlar cennete gitcek hopp diye yavrum biz yancazTakmayan günahkarmı oluyor .
Peki kafasını kapatıp kalbi bozuk kulları ne oluyor .
hayatımda hep lüx ve gösterişten kaçındım..neden olmayan özenmesin alan var alamayan var hep mütevazi yaşadım..
onu ben yazdım demin ama neden yazdım biliyormusun sarık ve cübbe en son moda telefon elinde hani bilmem bu kadar zenginse insanlara yardımı dokunmuyor anca kendine yaşıyorsa lüksün fazlası haram bence bunu da düşünmeli dini tam yaşamalı
bu sadece benim düşüncem
saygı duyarım...
Degil tabikide rabbimin emirlerini soylemk zorundayım
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
vayy. burasıda karışmış.
Ne demek istemis o zaman ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dur n yi m gördüm.oky 150303030 bildirim geldi yine bana naptım anlamadım D: ne güzel konuşuyorduk yine birileri girdi muhabbete tapatalk cihazlarla hahaha o da ne bilmiom
rabbimizin örtüden başka emri yokmu yoksa sizde takıntı hastalığımı var..beyinde hasar oluşmuş herhalde
o zaman kimse lüks yaşamasın,bazen bende kızıyorum hem dindar hem lüks yaşıyor diye
ama bilemeyizki onun yardımlarda bulunup bulunmadığını
işte zenginin ve fakirin imtihanı böyle başlıyor.
vayy. burasıda karışmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?