Oruç tutarken yan yana denize girmek...

özgür irade diye bir şey var kardeşim ..sen benim gibi düşünmüyorsan bende senin gibi düşünmüyorum..

hayatımda hep lüx ve gösterişten kaçındım..neden olmayan özenmesin alan var alamayan var hep mütevazi yaşadım..

o zaman kimse lüks yaşamasın,bazen bende kızıyorum hem dindar hem lüks yaşıyor diye
ama bilemeyizki onun yardımlarda bulunup bulunmadığını
işte zenginin ve fakirin imtihanı böyle başlıyor.

Degil tabikide rabbimin emirlerini soylemk zorundayım

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

rabbimizin örtüden başka emri yokmu yoksa sizde takıntı hastalığımı var..beyinde hasar oluşmuş herhalde

Ne demek istemis o zaman ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saldırmadan önce kendisine sorsaydınız keşke, kul hakkına girmek ne kolay. Demek istemiş ki yalnızca aç kalmakla oruç olmaz, oruç kendini açlıkla cezalandırmak değildir. İnsan nefsini her açıdan sınamalıdır.

Son düzenleme:
oky 150303030 bildirim geldi yine bana naptım anlamadım D: ne güzel konuşuyorduk yine birileri girdi muhabbete tapatalk cihazlarla hahaha o da ne bilmiom
dur n yi m gördüm.
mesajı düzelteyim.
bilmediğim konularda konuşmuyorum ben .,

çünkü bunlara yorum yapacak oterite değilim. vede dini bilgim pek yok. ailedende olmadı.

Son düzenleme:
o zaman kimse lüks yaşamasın,bazen bende kızıyorum hem dindar hem lüks yaşıyor diye
ama bilemeyizki onun yardımlarda bulunup bulunmadığını
işte zenginin ve fakirin imtihanı böyle başlıyor.

heee öyle öyle dindar dediğin lüks içindeyse peygamberimizin sünnetini yerine getirmiyor demektir..peygamberimizin uygulamaları sünnetse..yaşamı tertemiz ve mütevazi geçmiştir..

Birde böyle birsey var:)
"Basörtülü ama kalbi kötü olan nolcak, basörtüsüz ama kalbi iyi olan nolcek"

Yahu insanlarin yasayisi, davranisi Allah in kanunlarini degistirmez!

Allah basörtüsünü emretmis, Allah in emrine uymak icin örten sevabini alir, örtmeyende cezasini alir.
Kisilerin kalbi konusunda biz faraza konusmayalim zira kalplerin icini bilende Allah tir.
Herkes heryesin karsiligini alacak.
Kalbi kötü olanda onun karsiligini alacak.

Basörtülü bir kadinin kabi kötü diye basörtüsüne zeval gelmez yada Allah in emri olmaktan cikmaz.
Basi acik birinin kalbi iyi diyede basini örtmemesi icin ona izin cikmaz!

Örtüyorsaniz örtüyorsunuz, örtmüyorsaniz örtmüyorsunuz.
Yaptigimiz davranislari iyi ve dogru yapmaya caslimaktan vazgecelim.
Yaptigimiz davranislarin sorumlulugu kabul edelim!

Nihat hatipoglu program basina 400 milyar alicakmiss sizce muslumanlik bumu ? Dini parayla anlatmak mii ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…