he bazılarında şöyle bi düşünce varda kapalısın lüksün olamaz
kapalı ama ıphone la geziyor diyorlar :)
yani kapalı diye bu cihazları kullanamıcakmı
gerçi benimde telim yok,note 3 istiyorum ben :)
Hz Musa'yı çağıralım denizi ortadan ikiye yarsın. Sağ tarafında kadınlar, sol tarafında erkekler yüzer
sen fakir fukaraya yardım ediyormusun,arada bir klo et götürüp kapısına bırakıyomusun onu söyle
canım burada örtünün diyecek kadar duyarlı bir Müslümansa..
Müslüman lüxe düşkün olamaz
iyide şimdi ne alaka,bakın o kadar konuşuldu
oruçluyken denize girebilirsin,ama o orucun faziletimi kalr ALLAH aşkına
hem ağzına kulağına su kaçmayacağı ne malum
yahu neden bi Müslüman lüks yaşayamasın,ultra lüksten bahsetmiyoruz
kapalı olmayınca yaşayabilirmi yani
yapmayın böyle şeyler lütfen
Yok o espriydi zatenAdamın dediğine lafım yok.
he bazılarında şöyle bi düşünce varda kapalısın lüksün olamaz
kapalı ama ıphone la geziyor diyorlar :)
yani kapalı diye bu cihazları kullanamıcakmı
gerçi benimde telim yok,note 3 istiyorum ben :)
Başörtüsü takmak sünnet değilmi .
Bir zorunluluğu yok ,takmayın kafirmi oluyor ,inanç farklı ,başı kapamak farklı ,Allah kalp temizliği versin bunlar fani dünyanın geçici şeyleri :)
Ne ilginç ya sahurla iftar arasını yemeksiz, susuz geçirince oruç mu olmuş oluyor bir insan? Kendini açlıkla cezalandıran insandan farkı ne bu durumda?
Gerçekten ne yaptığımızın farkında değiliz.
Bunlar da kendi kendine fetva verip duruyorlar.
Başörtüsü takmak sünnet değilmi .
Bir zorunluluğu yok ,takmayın kafirmi oluyor ,inanç farklı ,başı kapamak farklı ,Allah kalp temizliği versin bunlar fani dünyanın geçici şeyleri :)
onu ben yazdım demin ama neden yazdım biliyormusun sarık ve cübbe en son moda telefon elinde hani bilmem bu kadar zenginse insanlara yardımı dokunmuyor anca kendine yaşıyorsa lüksün fazlası haram bence bunu da düşünmeli dini tam yaşamalı
bu sadece benim düşüncem
saygı duyarım...
Nûr, 31. Ayet: Mü'min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut kocalarının babalarından, yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü'minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz!
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kızkardeşim anlattı çok mütevazi bir ortam kuran okunucak en az 20 milyarlık bilezik takmış çarşaflı hoca gelir kuran okur herkez bakar altınlarına özenir..kızkardeşimde bahsetti..çok enteresan bir hocaymış dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?