eldiven de taksın yeni moda ..üstüne de hürrem yüzüğü takıolar ..o günah değil ama eli açmak günah
olay başka boyutta evet Müslümanlıkta seç beğen yapıyoruz..farz ve sünnetlerde..
Benm bi arkadasim var kapri giyiyor heryeri acik yarm kol giyiyor bas kapali banada diyorki artk istersen sende kapan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bak arkadaşım :) sünnet farz değil isteyen yapar istemeyen yapmaz,sünnet nafile bir ibadettir
yahu nasıl dine başörtüye geldi konu helal olsun valla
her defasında bunu yapıyosunuz,ne güzel şurda iki kelam edip sohbet ediyorduk
yapmayın ya!
Aynen oyle dun metrodaym 2 tane carsafli kiz yuzu acik tamamen makyajli birde dudak buzerek resim cektiriyorlar snra dindarliktan bahsediyorlar
Hayır yani biz kafir değiliz,Allah'a inancımızda var bazıları örtünmeyle Müslümanlık olacağını sanıyor ..
Antalya'da islamlar köyünde günlük villalara 1500tl verip hasemola denize giriyorlar,janbon,sosisi götürüyorlar,na başı örtülüler gördük ayakkabı kutularında milyar dolarlar saklıyorlar :):)
Başörtüsünün altında pardon Deniz'in altında fantazisini yapıyor :):) oda insan :):)geçen sene tesettürlü bı genç kızımız denizdeydı..bı gençle kucak kucağa..
düşündüm bıkınısı mı yok? öyle neden gırdı üsütcek çıkınca..
düşündüm neden orayı sectı kucağa çıkmak için?
dedım fazla dusunmıyım..vardır bununda bı sevabı..
Beni düzeltmek birilerinemi kalmış..
abla biz yamukuz bayan düzeltemey gelmiş şeytan diyor ki
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)
chess,
BenIpek
Kendince bişiler anlatıyor işte,takmıyorum bile
Nihat hatipoglu program basina 400 milyar alicakmiss sizce muslumanlik bumu ? Dini parayla anlatmak mii ??
Neden herkes kendini birileriyle ya da inançla/inançsızla kıyaslıyor ki?
Herkes bildiği gibi yaşar..neden başlarınının inanç seviyesine göre kendinize pay çıkarıyorsunuz? Herkes toplu intihar etse edecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?