Oruç tutarken yan yana denize girmek...

arkadaşlar konuyu saptırmayın,konuşmalar cidden hoş değil,olay başka bi boyuta taşındı
çok ayıp ya.

eldiven de taksın yeni moda ..üstüne de hürrem yüzüğü takıolar ..o günah değil ama eli açmak günah

Aynen oyle dun metrodaym 2 tane carsafli kiz yuzu acik tamamen makyajli birde dudak buzerek resim cektiriyorlar snra dindarliktan bahsediyorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilseydi kardeşi kardeşe düşürüp pahalı otellere tatil yapmaya gitmezdi çocuklarını elin gavur amerikasında okutmazdı doğru söylüyon..şeytanın esiri yada para ve söhretin

Kim ne icin yapıyorsa cezasını verecektir

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Insanların hayatına günah diyerek karışan sizsiniz .
Madem herşeyin farkındasınız kaynaklardan edindiğinize göre siz hayatınıza öyle devam edin.
Ayrıca başörtüsü takmamakla ,üryan gezmenin arasında çok fark var.

ben ne diyorum sen ne diyorsun,ben ultra lüksten bahsediyorum
ama biraz lüksün kimseye zararı olmaz,parası varsa elbet kullanıcak ne alaka yani.

hz peygamberimizin sünneti diye halimiz yokken akşam vitirle birlikte 13 rekat namaz kılıyoruz değilmi uykumuz varsa bile..neden sünnet..ama sadece o değilki sünneti yaşamı çok mütevazi geçmi..eski ve temiz elbiselerle..oda sünnet değilmi o tarzda yaşamak..
demekki insanlar sünnet olsa bile biraz lüxün sakıncası olmaz diyip sünneti uygulamayabiliyor

Aynen oyle dun metrodaym 2 tane carsafli kiz yuzu acik tamamen makyajli birde dudak buzerek resim cektiriyorlar snra dindarliktan bahsediyorlar

yok ya değil tabi ki gözleri ressam paletine çevirip i phone bilmem kaçtan altın saat altın yüzük resimnleri bakıyorlar geçen koptum
zaten birşeyin gözkmüyor nere takacaksın amaç dikkat çekmek se bu zaten günah

Kim ne icin yapıyorsa cezasını verecektir

yok yok dünya güllük gülüstanlık bi şu kadınların kafa örtüsü kaldı onuda halletimi cennet olucak misss

Tuttu o resminide facebook a koydu esimle biz dona kaldik bu ne yapmaya calisiyor acaba diyor

:)) oooo bak insanlara " fetva verme" diyen, insanlari münafik, müslüman, kafir diye ayirmaya bile basladi:))

Hayirdir, kim iyi kim kötü, kim münafik, kim degil gaipten haber mi geldi:)))

Hosunuza gitmiyor degil mi gercekler?

ISter gitsin ister gitmesin, carpitma yaptiginiz süreece gercekleri söyleriz:))

Son düzenleme:

Herkes kendi hayatını yaşar. Kimse kimsenin yaptığından sorumlu değildir.
Çıkan bir avuç insan yüzünden de din konusunda genelleme yapılmaz.
En nihayetinde her koyun kendi bacağından asılır.

Tuttu o resminide facebook a koydu esimle biz dona kaldik bu ne yapmaya calisiyor acaba diyor

kaç like alır ona bakcak hahahaha dengesiz insanlar canım boşver bunlarla bir kefeye koyulacağıma kafir densin bana kafam açık die

arkadaşlar konuyu saptırmayın,konuşmalar cidden hoş değil,olay başka bi boyuta taşındı
çok ayıp ya.

olay başka boyutta evet Müslümanlıkta seç beğen yapıyoruz..farz ve sünnetlerde..

Aslinda dogru diyon tmm kapanamayan kızlar var ne yazik ki örnek olamiyoruz

geçen sene tesettürlü bı genç kızımız denizdeydı..bı gençle kucak kucağa..

düşündüm bıkınısı mı yok? öyle neden gırdı üsütcek çıkınca..

düşündüm neden orayı sectı kucağa çıkmak için?

dedım fazla dusunmıyım..vardır bununda bı sevabı..

Benm bi arkadasim var kapri giyiyor heryeri acik yarm kol giyiyor bas kapali banada diyorki artk istersen sende kapan

bak arkadaşım :) sünnet farz değil isteyen yapar istemeyen yapmaz,sünnet nafile bir ibadettir
yahu nasıl dine başörtüye geldi konu helal olsun valla
her defasında bunu yapıyosunuz,ne güzel şurda iki kelam edip sohbet ediyorduk
yapmayın ya!

sen bana gerçeği dinimi öğretecek çapta değilsin hadi bakalım işine git .beyin bedava kullanabilene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…