Ortaretim-nlisans KPSS'ye girecek arkadalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım cevaplıyamamışımı biraz site amatörlüğümden birde nadir giriyorum bir süredir kusura bakma lütfen umarım çalışmaların verimli gidiyordur diğer arkadaşların cevapları fayda sağlamıştır diye düşünüyorum yine de bir sorun varsa seve seve yanıtlamaya çalışırım..

bende girecem.bir olsa bitsede stresinden kurtulsam.daha bitirmem gereken çok konu var

kıslar benim de belgem gelmedi gelen var mı acaba

benim de gelmedi ne zaman gelicek daha acaba bekliyorum işte bende

kızlar dün kağıdım gelmiş

hayırlı olur inş

kızlar dün kağıdım gelmiş

hayırlı olur inş

sevgili selenay, selam tatlım meslekdasmiyiz merak ettim de ben de tasarımcıyım
acaba hangi branşta tasarım yapıyorsun ve hayirli olsun kpss ye giriceksin sanırım hangi konu agirlikli dusunuyorsun
gorusuruz

beimde bugün geldi herkese hayırlı olur inş başarılar dilioruumm

Sınava giriş kağıdımı akşam kapının altından atmışlar, çok şükür geldi.
Ben daha önce hiç girmemiştim, bu sene ilk defa giriyorum.
Önlisans mezunuyum, katılan o kadar çok insan var ki buradaki salonlar yetmemiş sanırım sa. 12:30 çekmişler sınav tarihini...
Konulara baktım, sanki fransızca çoğunu unutmuşum.
Zaten umudum da yok ya neyse...
Sınava girecek herkese başarılar dilerim...
a.s.

Hanımlar bir şey sormak istiyorum sizlere.
Benim bir arkadaşım bu yıl üniversiteyi kazandı (2 yıllık)
Öss ile birlikte Kpss'ye de başvurmuştu.
Şimdi üniversiteye gidecek.
Kpss sınavı kağıdı da gelmek üzere. Ne yapsın karar verememiş.
Girsin mi, girmesin mi sınava?
Artısı, eksisi var mıdır?

sevgili selenay, selam tatlım meslekdasmiyiz merak ettim de ben de tasarımcıyım
acaba hangi branşta tasarım yapıyorsun ve hayirli olsun kpss ye giriceksin sanırım hangi konu agirlikli dusunuyorsun
gorusuruz

şu an tasarımcıyım, mobilya tasarım yapıyorum ama asıl mesleğim inşaat teknikerliği
zaten sınavda çok şansımız yokki. Türkçe, matematik, tarih, coğrafya, vatandaşlık (anayasa) kısmı var. Ben matematikten çok anlamıyorum o yüzden daha yüzelsel geçicek benim için, tarihi de karıştırıyorum baya geriye kalan kısımlara ağırlık vercem işte napıyım

elbette girsin sınava, niçin girmicekki?? sonuçta hepimiz güzel bir meslek için okuyoruz. olur ya memurluğu kazanırsa hem okul hem de işini gayet güzel götürür

bende bu sene ilk kez giricem bende önlisans mezunuyum ama kağıdım gelmedi malesef ya

Bende ortaogretim duzeyinde grecegim arkadaslar ben calişamiom 11 aylik bebeğim var.burdan onceden grenler yada calişanlar ufak tefek tuyolar verse..

Son düzenleyen: Moderatör:
slm bende önlisans duzeyınde gırıyorum bu yıl.. yaklasık 3 ay once hergun duzenlı bı sekılde calısmayla basladım hedefı yuksek tuttum bakalım neler olucak 90 almak ıstedıgım ortalama bır not.. Allahım sızınde yardımcınız olsun hepinize basarılar sınavda...

Memurluk kazanırsa çalışamayacak ama yani en azından ben öyle biliyorum.
Yanlış mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…