• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortaretim-nlisans KPSS'ye girecek arkadalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf sayfayı görmekte geç kalmışım dünkü sınavın genel kültür bölümü iğrenç geçti off inş yanılıyorumdur inş bi yerler olur

sonuçlar ne zaman açıklanacak ..bilen var mı arkadaşlar ??

ben dün lisans mezunlarınınkine baktım tam 1 ay sonra açıklanmış sanırım bizimde öyle olur yani ekim sonu tabi bizde birde bayram tatili var dı

21 ekimde açıklanıyormuş arkadaşlar

sınav açıklandımı kızlar bilgisi oılan var mı_???????????????

hayır cnmm açıklanmadı ayın 22 oldu niye açıklamıyorlar bu sınavı ya kalbim dayanmayacak daha fazla beklemeye:(:(

il ve ilçelere göre değişiyor ama en az 50 diye biliyorum cnmm

ben de merak ediyorum bakan açıklama yapmış 2010 daki sınav 209 a alındı diye e zaten lisanslılar girecekdi 2009 da önlisanslar 2 yılda bir oluyodu ama bu ne demek önlisanslara da mı sınav olucak

her 2 yılda bir önlisans ve ortaöğretim mezunları için . her sene lisanslar için yapılır.
şimdiki bizi ilgilendiren sınav 26 eylül pazar günü.
basvurularımız 31 mayıs - 2 temmuz arası.

calısıyorum ben ama cok sıkı değil.zaten vaktim yok okul dersane staj derken zaman kalmıyo.
yazın tatilde iyice asılcam.denemelerden 90 küsür netim cıkıyo.matematiğe hiç dokunmuyorum ama.diğer derslerden net cıkarmaya bakıyorum. zaten bana 85 net civarı yapsam kpsde yetiyo. Allah kmsenin emeğini boşa cıkarmasın.

ben henüz çalışmaya başlamadım
çalışsam ne olacak sanki
kazanınca ne yaparım
hiçbir fikrim yok

en azından güvenli,düzenli bi işin olur.maaşını ne zaman alıcağını bilirsin.ne kadar kazanıcağını bilirsin...

merhaba arkadaşlar
ben çalışıyordum yeni işten ayrıldım ve çalışmya vaktim olmadı hiç.3 ayda altından kalkabilirmiyim bu sınavın sizce?Önlisans mezunuyum.Tavsiyelerinizi ve kitap önerilerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim şimdiden

genel kültür cok onemli canım.bide matematik coğrafya ve tarihe ağırlık ver.

türkçeyi zaten yaparsın.kolay oluyo.

vatandaşlığada son 1 -2 hafta baksan halletmiş olursun .

bence imkanın varsa yaz programları olan dersanelerden birine yazıl. planlı programlı calışırsan 3 ayda

cok gzel bi sonuc alırsın..

Back