• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortaretim-nlisans KPSS'ye girecek arkadalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de ortaöğretimden girsem mi diye düşünüyorum.Okulöncesi öğretmenliği okuyorum ve açıköğretim olduğu için boş vaktim çok oluyor ve çalışmak istiyorum.işkur zaten bi karışık..araştırma yaptım ama kafam karıştıkafamçokkarıştı başvuruya daha var ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.kitapçığı da okudum ama hangi bölümden girmem gerekiyo birkaç oturum yapılıyomuş.a gurubu b grubu filan da diyo.Açıkcası sonrasında nerelerde çalışabiliyorum onu dahi bilmiyorum..Lisede çocuk gelişimi mezunuyum..Yardımcı olursanız çok sevinirimbilmiyorumkismile

Arkadaşım bende çocuk gelişimi lise okuyorum.Sen açıköğretim okuyorsun okul öncesi öğretmenliği sizin özellerde çalışma imkanınız yokmu yada 3. sınıfta devlette çalışma ücretli öğretmenlik var diye buluyorum bulamadınızmı yoksa.Ben de şimdi daa lisedeyim bitince iş bulamıycam demekki zor öylemi

düzliselerin 90 puan alması mı offff yandık yaa

önlisans halkla ilişkilerden mezun oldum düz lise den mezun olamam birşey değiştirmez değil mi eğer düz lise den ortaöğretim mezunu olarak girseydim daha mı yüksek puan gerekir di birisi söyleyebilir mi?

arkadaşlar torpil dönüyo iş alımlarında diyolar, o yüzden ya mükemmel olucaz ya da torpil mi bulcaz:S
bu arada bi konu açtım, bilgisi olanlar da cevaplarsa sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
ortaöğretim mezunu olarak giricem. ankarada okuyorum zaten. bi üniversiteye falan atmam lazım kendimi :( 2008 de hep 97 , 98 alanlar atanmıştı. bi de Yabancı dil bölümü mezunuyum hep meslek liselerine kadro var. yabancı dil bölümünden almıyor bile....

bende gircem ortaögretimden ama hiç çalışamadım çok geç haberim oldu ve kızım çalıştırmıyo hiç gecede ben çalışamıyom istek olmuyo motive şart bilmedigim çok şey var kitapta aldım notta çıkardım yetişmez 1065sayfa kitap offf

Bende bu sene ilk kez gireceğim ama hiç çalışamıyorum. Kadınlarda yaş sınırı varmı seneye de girebilecekmiyim acaba. Okunanlara bakılırsa bu sene kazanamayacağım :)

arkadaslarrrr ben aöf işletme 3 e geçicem bütleri verirsemm.ortaöğretimden kayıt oldum.ama internette okudumki eger bütleri verirsem kayıt sildirip,2 yıllık diploma alıp,yıl kaybı olmadan tekrar kayıt olabiliyomuşuzz.ee o zaman sunu merak ettim,kaydım ortaöğretim olarak.ama bütleri verirsem önlisans olarak grmek için ne yapacagım? bilgisi olan varsa beni aydınlatablirmi lütfen? bilmiyorumkismile

Back