• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortaretim-nlisans KPSS'ye girecek arkadalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet yargıda güzel ama birde ihtiyaç yayınları var onada bakabilirsiniz kızlar

slm herkese.bende ilk defa giriorum kpss ye soru tarzı nasıldır bilmiorum öss ye yakınmı yani daha çok bilgi sorusumu soruluor yoksa yorummu?

ben 2006 girdim çalışmadan 80 aldım...ama yeterli olmadı..bende açıköğretim işltme okuyorum...3e geçecem...ama alttan derslerim var...2 tane...eylülde büt e girecem...birde kpss dersleri çalış babam çalış...bide halkbankası sınavına hazırlandım...ha hazırlandığıma deydi mi hayır deymedi alakasızdı....kpssde elimizden geleni yapıp 90 almamız lazım en az...başka çaresi yok...birde arkadaşlar ilk tercihin ardından ikinci üçüncü tercih hakkı oluyormuş..ben zamanını kaçırdım..ha kaçırmasaydım olurmuydu bilmiyordum...siz tercih yapmışmıydınız ikinci üçüncü atamalarda merak ettim...herkese kolay gelsin başarılşar...allah emeklerimizi boşa çıkarmasın amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

ben de hazırlanıyorum dersaneye gittim fakra hiç verim alamadım yani hiç begenmedim bende yargının kitaibin öneriyorum ve çok soru çözün arkadaslar.. çok soru stili var çünkü..ben de tarihten korkuyorum ve netleriimizi yükseltmek için bi öneriniz varmı yani ne yapabiliriz ben bildigim soruları bile yanlış yapıorum çoğunlukla 2seenek arasında kalıyorum yanlışolanı işaretliyorum:( bi öneri bekliyorum teşekkürler..

canım bende seninle aynı durumu yaşıyorum zaman zaman...iki seçenek arasında kalıyorum ve kafam karışıyor...ama şu yapılması gerekiyor....ilk doğru gelen aklına daha yatan doğru oluyor...yeni ben de öle çıkıyor....akıl yürütüyorum en emin olduğumu işaretliyorum.....sanada tavsiyem budur....:içelim:

başvuru formunda hangi konulardan ne kadar çıkıcak bilgisi var canımmm her konuyu detaylı çalışmana gerek yokk

bende kpss girecegim bende ön lisans mezunuyum

Bende yargının kitabını aldım hem uygun fiyat hemde herkes onu tavsiye etti.muratla yargı arasında kalmıştım.yargıyı önerdiler yargı daha uzun siredir kpss alanında kitap hazırlıyomuş daha tecrübeliymiş.ama çalışamıyorum işten eve yorgun geliorum yemekti derken zaman geçiyo.napcaz biz ya bukadar az zamanda.birde aöf 3 tane sınavım var eylülde.Yandık yandık.Allahım hayırlısını nasıp etsin.herkese

merhabalar bende ortaöğretimdn girecem sınava iyi bir devlet işine çok ihtiyacım var çünkü çok yerde az paraya ve adi insanlarla çalışmaktan bıktım benimde iyi bir işim olsun yapacağım işim belli olsun istiyorum allahın izniyle.evliyim ve çalışmaya çok ihtiyacım var eşimin kiyle nereye kadar idare edebiliriz ki?şuanda 475 ytl maaş alıyorum ve akşama kadar adi insanlarla uğraşıyorum psikolojim çok bozuluyor.kitapçıktan baktım hangi konudan ne kadar soru çıkacağı yazıyor ona göre konulara çalışıyorum sonrada test çözecem her günde dua edyorum allahıma beni bu iş yerlerinden bir meslek sahibi olarak en kısa zamanda ayrılmayı nasip etsin diye inşallah kabul olur.herkese başarılar
yerimseniben

yapmamız gereken başka tavsiyeleriniz varsa uygularım deneyimli arkadaşlar vardır aramızda.allahım herkese yardımcı olsun.

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum accuk cahil kaldım bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim benneyaptımki kpss sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu arkadaşlar lütfen biri beni bu beynimi kemiren sorudan kurtarsııııııııııınnnn kafamçokkarıştı

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum accuk cahil kaldım bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim benneyaptımki kpss sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu arkadaşlar lütfen biri beni bu beynimi kemiren sorudan kurtarsııııııııııınnnn kafamçokkarıştı

imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttt layhayhoylayhayhoylayhayhoy

bilen yok mu kızlar yaaaaaaa uuffffffffffffff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama

kızlar valla dayınız varsa ha 95 almışın ha 65 farketmiyor.60 puanla 55 puanla yerleşenleri biliyorum.bende girecem sınava ama hiç umudum yok açıkcası.çalıştığım için derslerede çalışamıyorum.açıköğretim öğrencisiyim ayrıcada hangisine çalışacam şaşırdım vallahi...allah yardımcımız olsun

kızlar valla dayınız varsa ha 95 almışın ha 65 farketmiyor.60 puanla 55 puanla yerleşenleri biliyorum.bende girecem sınava ama hiç umudum yok açıkcası.çalıştığım için derslerede çalışamıyorum.açıköğretim öğrencisiyim ayrıcada hangisine çalışacam şaşırdım vallahi...allah yardımcımız olsun

senle aynı kaderi paylaşıyoz bacı bende açıköğretim öğrencisiyim eylülde büt var iki ders ellerinden öper kpss var bide halkbank sınavına girdim sıkıntı sitresten sivilce çıktı yüzümde kocaman dayanamıyom ya genç yaşta çöktürdüler bizi ülkemi çok seviyorum dünyaya gelirken sorsalar hangi ülkenin vatandaşı olursun diye yine TÜRK olurdum ammaa başımızdakiler bizi görmüyorlar o kadar genç var faydalanamıyorlar almanya genç nüfus sıkıntısı çekerken biz ne haldeyiz...arap atı gibi sınava hazırlanıyoruz üç saat sorularla cebelleşiyoruz kazanıyoruz okuyoruz bitiriyoruz döne başa yine öğrenci oluyoruz kpssye giriyoruz olmazsa kpss evde boş boş oturup diplomalı ev kızı oluyoruz ya da alakasız bölümlerden mezun olup torpil filanda patlatamazsak boynumuzu büküp kaderimize razı geliyoruz...artık bu sistemin düzeltilmesini istiyoru...ihtaç kadar ünv lere öğrenci yerleştirilmesini,kpss gibi bir saçmalığın kaldırılmasını ve torpil haksız bir olayın ortadan kaldırılmasını diliyorum,ünlü iş adamlarımızın istihdam alanları yaratmalarını doğuya yatırım yapılmasını bölece işsiz güçsüz kalan doğulu insanların pkk gibi lanetlik bir örgüte katılmamalarını diliyorum...umarım dilek kapım açıktır a.s

kızlar kpss de 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? nasıl oluyor bir cvp verin yaaaa bilen kimse yok mu hayret bişeeeyyy Çok üzgünüm çoook :kızgın: :oklava:kötükedihüso :dilcikar:

kızlar kpss de 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? nasıl oluyor bir cvp verin yaaaa bilen kimse yok mu hayret bişeeeyyy Çok üzgünüm çoook :kızgın: :oklava:kötükedihüso :dilcikar:

canım yanlışlar doğruları götürüyor dört yanlış bir doğru şimdi rahatladın mı sonunda bekem lülülülülülü :teytey: :hooray:

Back