Ortaretim-nlisans KPSS'ye girecek arkadalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yanlışlar doğruları götürüyor dört yanlış bir doğru şimdi rahatladın mı sonunda bekem lülülülülülü :teytey: :hooray:

Rahatladım bacıımmm Rabbim razı olsun senden ne muradın varsa versinn tuttuğunu altın etsin kpss yi kazandırsın :jeyyar:

Vallahi ben 3 yanlış 1 doğru diye düşünüyordum 4 daha iyi oldu :jeyyar:

kızlar duyuruya bakın

DUYURU

(22.07.2008)

2008 Kamu Personel Seçme Sınavına (Ortaöğretim/ Önlisans) Başvuran Adaylar

21 Eylül 2008 Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı Ortaöğretim/Önlisans için başvuru yapan aday sayısının fazla oluşu ve bunun sonucunda bazı sınav merkezlerinde sınava girecek aday sayısının sınav merkezinin kapasitesinin çok üzerinde olması nedeniyle sınavın ortaöğretim ve önlisans düzeyinde iki ayrı oturumda yapılması zorunluluğu ortaya çıkmıştır. Buna göre söz konusu sınava ortaöğretim düzeyinde girecek adaylar için sınav 21 Eylül 2008 Pazar günü saat 9:30’da, önlisans düzeyinde girecek adaylar için ise 21 Eylül 2008 Pazar günü saat 14:30’da gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

ÖSYM Başkanlığı​

http://www.osym.gov.tr/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFF88F742D0D71125179E2524859AEED5C

kpss için bu yıl geç mi kaldım acaba ne zaman başvurulmalıydı sınav zamanı gelmiş sanırım geç kaldımklava:

merhaba bende girecegim sınava arkadaşlar napıyorsunuz ders çalışıyormusunuz bu kadar azmı girecek olanların sayısı ben biraz önce 2006 sorularına baktım
16 eslem evet geç kaldın şeker

Ben aslında biraz çalışmayla bu işin olacağı kanısındayım ama çalışamıyorum ya bu ara sıkıntılı bir dönem geçiriyorum. 85 alsam sanırım kendi işimi yapabilirim.

Ama bayanlar sorum şu ki kendi mesleğimle işimi yapamıcak olursam, norma bir memurluk için neler isterler ya da kaç puan almam lazım. ( bilgisayar belgem var, ehliyet başkada bi belgem yok)

merhaba bende girecegim sınava arkadaşlar napıyorsunuz ders çalışıyormusunuz bu kadar azmı girecek olanların sayısı ben biraz önce 2006 sorularına baktım
16 eslem evet geç kaldın şeker
bende bir sonrakine hazırlanmaya başlarım artık burayı takip eder bilgileri almaya çalışırım

merhaba kızlar sınava 1 ay kaldı inşallah herkesin başarılı geçer ben son bi haftadır ağırlık verdim özellikle tarih coğrafya sizlerin nasıl geçiyo çalışabiliyor musunuz?

bende girecegim valla çalışmıyorum iyi bir puan alsam bile atanacagımı duşunmuyorum torpil oldugunu duşunuyorum

haklısın hayatım ya az paraya agaz kokularını cekıyoz mılletın ıllet oluyorum ben de cıktım ewde oturuyorum hem kopek gıbı calıstırıyolar tabırı caızse hemde uc kurus para sonunda anca kıraya yetıyo ya delırdım gectım evıme oturuyorum bankalara basvuruyrum sonuc yok kpss calısayım barı garantılı iş. hava da ck sıcak calısılmıo kı lanet olsn :teselli:

seldaugurcum bugün kardeşimle konuştum sınav kagıdı gelmiş bende girecegim sınava bana henüz gelmedi canım

bu arada arkadaşlar bir arkadaşımız torpil oldugunu düşünüyorum demiş ya ben benim başımdan geçeni bilirim eşimde 99 daki dms sınavıyla girdi memurluga ama bizim hiççççççç torpilimiz falan yoktu yemin ederim kızlar haaa kimileri torpil çeviriyormuş onu bilemem elbet ben benimkini paylaştım sizinle bizde o zaman çok umutsuzca girmiştik ama sonuç iyiydi yani azminizi kırmayın derim ben
benim de tarih coğrafya eksiklerim var bu arada arkadaşlar daha önce giren var mı kaç net bırakırsak ortalama kaç puan alıyoruz gibi sorular var kafamda ben dün 2006 kpss ortaöğretim sorularının biraZINI ÇÖZDÜM 37 soru vardı türkçeden 3 yanlışım çıktı matematik bir felaket çok konu unutmuşum sembollerini bile hatırlayamadıgım konular var

bende ilk defa giricem kızlar... ve sınav kağıdım benime gelmedi henüz. ayrıca bende feci matematkten tırsıyorum. önlisans mezunuyum ama matematikle oldum olası hiç aram yoktu. bakalım neler olacak. üstelik çok gerginim. çünkü nişanlımın bu konuda benden beklentileri büyük. onu üzmek istemiyorum ama kendi potansiyelimide biliyorum. daha iyi şartlarda evlenip yaşayabilmemiz için çalışmam şart. Kendiside memur olduğu için vede tayinci olduğu için yanında gidebilmem için benimde memur olmam şart. yani bilmiyorum arkadaşlar neler olacağını... onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum ama her şeyin benim üstümde yada bana bağlıymış gibi olmasıda çok üzüyor beni...
hepimiz için hayırlısıı....

yıl 2008
88 puanla açıkta kalan ve tekrar kpss sınavına girecek arkadşlarım var...
eskidendi 70 lerle 60 larla memur olmak...

torpil acayip derecede var
eskidende vardı şimdide var yok diyen yalan söyler...

ya ben 2 yıldır kpss yerleşemedim...

benim gireceğim yerlere başkalrı torpille giriyor...

nasılmı?kız turizm otelcilik lisesini bitirmiş.
devlet hastanesinde muhasbe olarak çalışıyor
ve deniliyrki sen kpss gir 50 puan bile alsaN seni kadroya alacaz deniliyor
bunu kız bana anlatınca morelim bozuldu...
ben heM üniversite okumuşum o kızdan daha eğitimliyim hemde muhasebe okudum
2 yıldır atama bekliyorum paunımda var
ama puansız çalışıyor
ve bu sene aldığı puanla direk yerleşecek...
YETER ARTIK...

evet bu tip yerler de torpil işliyorda

benim gibi mesleklerde değil en azından
inşaat teknikeriyim ve benim yerime torpille başka adam alamazlar :) bunu biliyorum da mezun çok fazla inşaat teknikeri var o kötü

ayrıca yukarda sorduğum soruyu kimse görmedi mi??
bu arada benim de kağıdım gelmedi daha
lisans mezunları için olan kpss de patronun kızının kağıdı 1 hafta kala gelmişti

bizimde hala gelmedi canım kağıdımız. kız kardeşiminde benimde...
bu torpil olayı benide korkutuyor... işte umut kapısı resmen...

bunca şeye ragmen nasbimizde varsa kızlar başka bir şey demiyorum 99 yılında girdiğim dms sınavından 79 puan almıştım koşulların o kadar kötü olmasına ragmen
71 le niğde üniversitesine atanan bir arkadaşım vardı üstelik ben 79 la açıktaydım torpil var mı yokmu bilemem ben yukarıda eşim memur oldu hiç torpilimiz yoktu tamamen kısmetimizdi dedim canlarım
bu arada benim de sınav giriş kagıdım gelmedi kuzeniminde
bir arkadaşımın anlattıgını da size ileteyim 85 puan almış ama ortaokul mezunu dms den 99 daki yerleşememiş hiç bir yere tanıdıkları da çokmuş çıkıp gitmişler ankaraya o malum tanıdıkların yanına aaa demişler sen bu puanla nasıl açıkta kalırsın nereyi istiyorsun izmir hadi olmuş bitmiş iş izmire tayini çıkıvermiş iki dakikada çok ciddiyim kızlar birinci agızdan duyduklarım bunlar keşke sende uğraşsaydın kesin olurdu falan dediler banada o dönem torpil çoktu dediler
neyse işte böylee hayırlısı
bir de bundan sonraki kpss lere ortaöğretimler girmeyecekmiş bu sonmuş diye söylemler alıyorum e ne kadar dogru bilmiyorum sevgilerle

bende ortaöğretimden giricem ilk defa giricem sözelci olduğum halde vatandaşlık çok zorluyor beni türkçe,tarih,coğrafya hepsi doğru çıkıyor ama vatandaşlık ve matematikten kaybediyorum napıcam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…