canım yanlışlar doğruları götürüyor dört yanlış bir doğru şimdi rahatladın mı sonunda bekem lülülülülülü :teytey: :hooray:
bende bir sonrakine hazırlanmaya başlarım artık burayı takip eder bilgileri almaya çalışırımmerhaba bende girecegim sınava arkadaşlar napıyorsunuz ders çalışıyormusunuz bu kadar azmı girecek olanların sayısı ben biraz önce 2006 sorularına baktım
16 eslem evet geç kaldın şeker
merhabalar bende ortaöğretimdn girecem sınava iyi bir devlet işine çok ihtiyacım var çünkü çok yerde az paraya ve adi insanlarla çalışmaktan bıktım benimde iyi bir işim olsun yapacağım işim belli olsun istiyorum allahın izniyle.evliyim ve çalışmaya çok ihtiyacım var eşimin kiyle nereye kadar idare edebiliriz ki?şuanda 475 ytl maaş alıyorum ve akşama kadar adi insanlarla uğraşıyorum psikolojim çok bozuluyor.kitapçıktan baktım hangi konudan ne kadar soru çıkacağı yazıyor ona göre konulara çalışıyorum sonrada test çözecem her günde dua edyorum allahıma beni bu iş yerlerinden bir meslek sahibi olarak en kısa zamanda ayrılmayı nasip etsin diye inşallah kabul olur.herkese başarılar
yerimseniben
yıl 2008
88 puanla açıkta kalan ve tekrar kpss sınavına girecek arkadşlarım var...
eskidendi 70 lerle 60 larla memur olmak...
torpil acayip derecede var
eskidende vardı şimdide var yok diyen yalan söyler...
ya ben 2 yıldır kpss yerleşemedim...
benim gireceğim yerlere başkalrı torpille giriyor...
nasılmı?kız turizm otelcilik lisesini bitirmiş.
devlet hastanesinde muhasbe olarak çalışıyor
ve deniliyrki sen kpss gir 50 puan bile alsaN seni kadroya alacaz deniliyor
bunu kız bana anlatınca morelim bozuldu...
ben heM üniversite okumuşum o kızdan daha eğitimliyim hemde muhasebe okudum
2 yıldır atama bekliyorum paunımda var
ama puansız çalışıyor
ve bu sene aldığı puanla direk yerleşecek...
YETER ARTIK...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?