• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortaretim-nlisans KPSS'ye girecek arkadalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben yeni üyeyim 2 gün oldu.Bende kpss sınavına gireceğim ama 2006 yılındada girdim 69 puan aldım ben sınavda çok heycanlanıyorum bilmiyorum bu sınavda ne yaparım sınava çalışmaya çalışıyorum vakit bulursam.:a015:

Arkadaşlar ben yeni üyeyim 2 gün oldu.Bende kpss sınavına gireceğim ama 2006 yılındada girdim 69 puan aldım ben sınavda çok heycanlanıyorum bilmiyorum bu sınavda ne yaparım sınava çalışmaya çalışıyorum vakit bulursam.:a015:

Canım heycanlanacak bişey yok ki rahat ol bak fırsat buldukça çalışıyormuşsun da, ucunda ölüm yok ya. Sen sınava girdiğin de Allah yardımcım olur diye düşün inan Allah emek verildiği zaman karşılıksız bırakmıyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba arkadaşlar bende bu sene sınava giricem inş.Kitap almada zorlanıyorum hangi yayını tercih edeceğimi bilmiyorum.Yargı mı Güvender mi Murat yayınları mı? Herkes Yargıyı öneriyor aradaki fark ne bende Aöf den Murat yayınları daha iyi olduğunu bildiğim için Murat yayınlarını düşünüyodum aslında.ama kafam karıştı...Siz hangisinden çalışıyorsunuz aradaki fark ne diğerlerinden?

slm arkadaşlar bende ilk defa gircem sınava hatta kpss için dershaneye gittim dershanede ki testler çok zordu korkanlar arasında bende varım allah yardımcımız olsun.

merhaba tatlım kaç aldin önceki girdiğindena.s.

merhaba canım önceki girdiğimde 80 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam... ve bana yetiyordu... hatta bu puanla mutlaka bi yere girebileceğimi sööliyen arkadaşlar vardı.. daha önceden girip kazanmış ve yerleşmiş olanlardan..a.s

Son düzenleme:
arkadaşlar size çok önemli bir tavsiye vereceğim umarım bu tavsiyemi yabana atmazssınız.ilk önce matematikten başlayın ve matematiği bitirin ..çünkü matematikten başlayanların netleri yüksek çıktı bu kpss de..ona göre muhtemelen sizlerede yorum soruları çıkacaktır..ona göre alıştırın kendinizi..ve hızlı olmaya özen gösterin..benim yaptığım hız hatasını yapmayın...hepinize başarılar diliyorum..umarım allah emeklerinizin karşılığını verir..

kızlar benimde sorum olacak bende bu sınava hiç girmedim birdahaki sefere girmeyi düşünüyodum sağlık meslek y.o. mezunuyum sınavlar hersenemi tekrar ediliyo yoksa 2 senede birmi tüm iki yıllıklara aynı sorularmı soruluyo yoksa branşa göre sorular değişiyomu daha önce giren arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

önlisans- lise mezunları için sınavlar iki yılda bir yapılıyor ve aynı sorular soruluyor dye biliyorum .. yani bi dahaki sınv 2010 yılında olması lazım

ben de bu sınava giricem ve daha calışmaya baslamadım bakalım nolcak :((

Ben de lise olarak giricem kpss ye hayırlısı bakalım dersaneye de gidiyorum ama pek memnun olduğum söylenemez bu sıcaklarda da hiç çalışılmıyor yaaa:çok üzgünüm:

bende yazıldım ama hiç umudum yok ne tür sorular vardır zorluk nedir
hiç bi fikrim yok. Bide yeni evliyim çalışıyorum zoooorr çokk zoorr

ya acaba küçük test kitapları oluyodu açıköğretimdeylen
onlardan kpss içinde varmı dır kitapçılarda
bakmaya değermi?

bende önlisansım bende gircem daha hiç çalışmadım hava sıcak iş teyimözaten nası yapıcam bilmiyorummm

başvuru tarihleri açıklandımı arkadaşlar..yoksa geçmi kaldım...

bende giricem 2006 kpss den 72 almıştım
ama bilgiler iyice bayatladı
yükseltmeyi bırakın 70 den aşağı düşmesem yeter
çalışamıyorum amaaaaaaaaa:mymeka:

ÇOKTAN BİTTİ BAŞVURULARR GEÇ KALDIN :1no2:

hadi yaaa sırf kendimi denemk için girecektim..kısmet değilmiş..:1rolleyes:
bebek derdine düşünce kaçırdık başvuru tarihini...:tomato:
inşallah sizler sınava girer ve kazanırsınız...:nazar:
ve istediğiniz yerlerede yerleşirsiniz...:nazar:

arkadaşlar size kaynak olarak yargıyı tavsiye ederim herkes çok beğeniyor ayrıva ben çok kaynaktan çalışıyorum umarım değer

ama benimde bilmediğim ben çocuk gelişimi mezunuyum sizce atanırsam alanım ne olur bilen var mı?????????????????????????

ben de hazırlanıyorum dersaneye gittim fakra hiç verim alamadım yani hiç begenmedim bende yargının kitaibin öneriyorum ve çok soru çözün arkadaslar.. çok soru stili var çünkü..ben de tarihten korkuyorum ve netleriimizi yükseltmek için bi öneriniz varmı yani ne yapabiliriz ben bildigim soruları bile yanlış yapıorum çoğunlukla 2seenek arasında kalıyorum yanlışolanı işaretliyorum:( bi öneri bekliyorum teşekkürler..

Back