Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 2006 da bende girdim kpss ye.kılavuzunda soruların hangi konulardan çıkıcağını yazıyordu.acaba bu senedekindede yazıyormu.ben netten başvuru yaptığım için kılavuzum yok.rica etsem bi karıştırsanız kitapçığı[/QUOTE evet canım aynı konular ben geçen sene de girdim bu senede gircem allah yardımcımız olsun
:1hug:
walla ben ilk defa giricem ama biraz korkuyorum napıcaz bilmiorum
selam lisans 4.sınıfa geçmişsin güvender iyidir ayrıca da şansını denemek istediin konu nedir açıklarsan yardımcı olabilirim belki :)
canım eylülde ortaögretim için olan kpss gircem,daha mezun olmadıgım ıcın girbilecem ama onun için ayrı kaynak almak lazım mı lise mezunları ile lisans mezunlarının kaynakları farklı mı onu sormak ıstemıstım
tatlım lise mezunlarında eğitim yok bildiğin gibi.sadece genel kültür ve yetenekten ibaret.lisans kitapları bir az daha ayrıntı barındırıyor içinde ama genelleme yaparsak aynı gibi.yani bir farkı yok diyebilirim.bende yargı yayınlarını kullanıyorum.tavsiye ederim...yerimseniben
ben ortaöğretim düzeyinden giricem suan hala okuduğum için ama erkek arkadaşım önlisans ve sınava girdi inşaat bölümünde olduğu için lisanslarla girdi okadarda zor değildi diye anlatıyor!bi kitap aldım ordan çalışmaya çalışıyorum bende herkesede sabırlar diliyorum hayatımız sınav yaaaa:sm_confused: