ben de hazırlanıyorum dersaneye gittim fakra hiç verim alamadım yani hiç begenmedim bende yargının kitaibin öneriyorum ve çok soru çözün arkadaslar.. çok soru stili var çünkü..ben de tarihten korkuyorum ve netleriimizi yükseltmek için bi öneriniz varmı yani ne yapabiliriz ben bildigim soruları bile yanlış yapıorum çoğunlukla 2seenek arasında kalıyorum yanlışolanı işaretliyorumbi öneri bekliyorum teşekkürler..
slm herkese.bende ilk defa giriorum kpss ye soru tarzı nasıldır bilmiorum öss ye yakınmı yani daha çok bilgi sorusumu soruluor yoksa yorummu?
slm herkese.bende ilk defa giriorum kpss ye soru tarzı nasıldır bilmiorum öss ye yakınmı yani daha çok bilgi sorusumu soruluor yoksa yorummu?
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum accuk cahil kaldım bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim benneyaptımki kpss sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu arkadaşlar lütfen biri beni bu beynimi kemiren sorudan kurtarsııııııııııınnnn kafamçokkarıştı
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum accuk cahil kaldım bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim benneyaptımki kpss sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu arkadaşlar lütfen biri beni bu beynimi kemiren sorudan kurtarsııııııııııınnnn kafamçokkarıştı
kızlar valla dayınız varsa ha 95 almışın ha 65 farketmiyor.60 puanla 55 puanla yerleşenleri biliyorum.bende girecem sınava ama hiç umudum yok açıkcası.çalıştığım için derslerede çalışamıyorum.açıköğretim öğrencisiyim ayrıcada hangisine çalışacam şaşırdım vallahi...allah yardımcımız olsun
kızlar kpss de 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? nasıl oluyor bir cvp verin yaaaa bilen kimse yok mu hayret bişeeeyyy Çok üzgünüm çoookklava:kötükedihüso :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?