Ortaretim-nlisans KPSS'ye girecek arkadalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 2006 Kpssye Girmiştim Ama Yerleştirilemedim Allah Nasip Ederse Eylülde Giricem Ama Hiç çalişmiyorum Bide Bebişim Olucak Temmuzda Hiçç çalişamam Artik Allah Yardimcimiz Olsun

Ben de sınava giricem kızlar yavaş yavaş çalışıyorum bu tempo ile Eylül'e nasıl yetiştireceğim bilemiyorum! Ben önlisans mezunuyum; muhasebe bölümü ve bu yıl da açıköğretim 4. sınıfa geçtim, sınavda iyi bir not alıp bir yerlere yerleşip hem okuyup hem çalışmayı çok istiyorum ben de sizler gibiyim yani Rabbim hepimize hayırlısı nasip etsin kızlar cânı gönülden diliyorum ki; inşaAllah istedikleriniz olur hayırlısıyla...

arkadaşlar 2006 da bende girdim kpss ye.kılavuzunda soruların hangi konulardan çıkıcağını yazıyordu.acaba bu senedekindede yazıyormu.ben netten başvuru yaptığım için kılavuzum yok.rica etsem bi karıştırsanız kitapçığı

walla ben ilk defa giricem ama biraz korkuyorum napıcaz bilmiorum

korkma canım korkunun ecele faydası yok benimde kültür bölümüm zayıf biraz çalıştım ama şimdi sekiz aylık hamileyim o yüzden çalışamıyorum bakalım aplam gelcek onun sözeli iyi o biraz çalıştıracak:teselli:

ben ilk defa bu sene girecem haziranın sonlarındayız ama ben hala yuzunu bıle acmadım kitabın..yenı öss sınavından cıktım bırazda ordakı bilgilerime güvenıyorum galıba.temmuzda baslıcam.allah hepımızın yardımcısı olsun

bende gireceğim eylülde.2006da da girmiştim.şimdi lisans okuyorum.çalışmaya çalışıyorum.çalışmaya mecburum.mutlaka atanmam lazım.yoksa 2yıl daha gecikecek tüm hayatım......

arkadaşlar bence çok iyi çalışın..
çünkü sorular zor gelecek.. lisans düzeyine çok zor sordular.
eminim bu sınav da zorlayacaktır...
herkese bol şans...

ben ortaöğretim düzeyinden giricem suan hala okuduğum için ama erkek arkadaşım önlisans ve sınava girdi inşaat bölümünde olduğu için lisanslarla girdi okadarda zor değildi diye anlatıyor!bi kitap aldım ordan çalışmaya çalışıyorum bende herkesede sabırlar diliyorum hayatımız sınav yaaaa:sm_confused:

merhaba kızlarr bende lisans okuyorum 4.sınıfa gectımm ama bu sene sansımı denemek ıstıyorumm ortaögretım olarak..hangı kaynaklara bakıyosunuzz bende güvenderın var ama lisan için lisan la orta ögretımın konuları farklı mı yenı kıtap mı almalıyım?

selam lisans 4.sınıfa geçmişsin güvender iyidir ayrıca da şansını denemek istediin konu nedir açıklarsan yardımcı olabilirim belki :)

selam lisans 4.sınıfa geçmişsin güvender iyidir ayrıca da şansını denemek istediin konu nedir açıklarsan yardımcı olabilirim belki :)

canım eylülde ortaögretim için olan kpss gircem,daha mezun olmadıgım ıcın girbilecem ama onun için ayrı kaynak almak lazım mı lise mezunları ile lisans mezunlarının kaynakları farklı mı onu sormak ıstemıstım

tatlım lise mezunlarında eğitim yok bildiğin gibi.sadece genel kültür ve yetenekten ibaret.lisans kitapları bir az daha ayrıntı barındırıyor içinde ama genelleme yaparsak aynı gibi.yani bir farkı yok diyebilirim.bende yargı yayınlarını kullanıyorum.tavsiye ederim...yerimseniben

bende warım sınawa giricek ilk defa giricem we hiç çalışmadım yaz günü çok zor ders çalışmak ama artık başlamak lazım en kısa zamanda başlarım işallah atanmak için en az kaç puan almamız lazım bilen warsa paylaşabilirmi

bende güvender vardı ama lisans iiçin bgun yargı yayınlarını aldımm daha yenı basladım 2.5 ayda bıtırırım sanırım matematıkte zorlanmam benım ıcın onemlı olan genel kulturr:bbo:

bende gircem aksilik çıkmazsaa
puanada bakmıyorr torpil diolar ama malesef ensesi kalın dayımız yokkk

Canım, erkek arkadaşım önlisans ve inşaat bölümü demişsin ve lisanslarla girdi demişsin nasıl oluyo anlamadım???
Bende inşaat önlisans mezunuyumda merak ettim.CADIARZU

Kızlar lisans mezunlarının genel kültür genel yetenek sorularını çözdünüz mü?

merhaba kızlar a.s.
bende giriyorum bu sene KPSS'ye.. bakalım nolacak.. yine kazanıp açıkta kalırsam sinir olurum yaa... klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…