- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
Yaşım 24. Bugune kadar boyle mevzular pek gecmedi. Ben hep inceledim hepsini izledim. Kadin evinde oturur calismaz calissa da getirdigi paradan hayir gormez dusuncesinde olanlarda var ailesinde. Ama hep evim uzak olur ayri olur dedim ve nisanlima da güvendim. Bakis acisi farklidir onlardan ama yine de cok degismiyor tabiki. Kaderim buymus diyenlerden olmayacagim asla. Cok tesekkur ederim okurken icim rahatladi doğruyu düşünmüşüm
Yok yok arkadaşım vardı, eşi ailesine karşı çıktı altlı üstlü oturmayacağız dedi ama nedense koca şehirde 0 ev sadece annesinin mahallesinde buldu. Ne olacak eşim beni koruyacak nasılsa annesinin kırmasın aman babası hasta dedi. Ha kız tamamen mutsuz değil ama kayınvalide si her gün işten çıkmasına yarım saat kala bizim evin ordaki durakta iniver evde yemekle uğraşma diyor. Bu kız çalışıyor maddi gücü var. Ağzı da iyi laf yapar. Ama bir gün bağırır iki gün itiraz eder üç gün bir şekilde o eve gidilir yeri gelir kalınır. Çünkü neden aman eşimde arada kalıp durmasın bari ben yapmayım anasının yaptığını diye. Bu arada çalışmasa başına gelecekleri düşünebiliyorum sana yazdığım teori.
Kendine göz göre göre yapma.