Ortalık karıştı kayınvalidem sağolsun!!

Benim bir tanıdık bunu kabul etti
Altliustlu evlerivar mustakil
Kaynana altta kendi ustte oturuyor
Ki üst katida evlendikten 5yilsonra yaptirdi
Bu dediigm kiz mecbur kaldi baba sorumsuz sahip cikani yoktu evlendi
Suan altli ustlu temizlikten sorumlu
Misafir gelir bunu çağırırlar
Yemek isterler bu gider
Gelen gidenleri durmaz zaten
Kasaba giib biryer
Sinir hastasi şuan.surekli kavga halinde yoruldu yıprandı.ve evine gidemiyoruz yukar ciksak pesine hemen kaynana kaynata
Kiz ozel bir arkadasini eve cagiramaz mumkun degil rahatlik yok.
Ben birkere gittim oturmaya dayanamadım
Surkeli yaniimizda kaynana kaynata
Allah sabir versin çok zor

Neyin kafası bu ay? Neden gidip yapıcaksın ki anlamadım. Hadi hasta olur ya da onlarda olduğun sürece tabii ki bişeyler yaparsın ama gelini hizmetçi olarak görmek ne. Sende deseydin yalnız maaşımın ve sigortamın zamanında yatmasını isterim. Valla bence yol yakınken dön. Senin gibi büyümüş senin görüşüne sahip birini bul derim. Allah yardımcın olsun.

Kayınvalide ye deseydin oğluna temizlik robotu al beni değil

Azıcık aklın varsa ayrıl. İyi sabretmişsin o lafları benim evimde diyeceklerdi ben kovardım direk defolsunlar gitsinler kendilerine köle bulsunlar.

Yaşın kaç ?Gerçekten tebrik ediyorum seni doğrularının yaşamdan beklentilerinin arkasında bu kadar dik durabildigin için.
Burada genelde nişanlımı çok seviyorum bu kadar yıl emek verdim gibi bahanelerle birşeyleri sürdürmeye çalışıyorlar ve sonuç hüsran oluyor.

Söylenecek herşeyi arkadaşlar söylemiş. ben yerinde olsam atardım nişanı. Normal şartlarda nişanlının seni aradığında olanları öğrendim ben annemlerle konuştum senin kendini üzeceğin bir durum yok, bizim evimiz bizim düzenimiz deyip konuyu kapatması gerekirdi.

Basbaya onlardan gazı almış senin ağzını aramış çünkü onlarla aynı fikirde.

emin ol bu değişmeyecek.

Kimse hiç birseye mecbur degil, babası sahip çıkmadıysa kendi hayatına baksaydı tek çözüm koca mı yani. Evlendikten sonra çocuk olunca ailede yoksa asıl ozamn çaresiz kalırsın. O arkadaşına üzüldüm. Ama böyle insanlar okadar çok ki. Ne zaman evrimimizi tamamlıycaz hiç umutlu degilim açıkçası. Konu sahibi de evlenirse sonu senin arkadaşının ki gibi olur.

Yine iyi bari nasıl insanlar olduklarını şimdiden belli etmişler. Evlendikten sonra geç kalınmış olacaktı. Şimdiden böyle yapanlar ilerde ne yaparlar sizce. Bunları bile bile evlenirseniz neticelerine katlanırsınız o zaman hiç şikayet edemezsiniz...

Yaşım 24. Bugune kadar boyle mevzular pek gecmedi. Ben hep inceledim hepsini izledim. Kadin evinde oturur calismaz calissa da getirdigi paradan hayir gormez dusuncesinde olanlarda var ailesinde. Ama hep evim uzak olur ayri olur dedim ve nisanlima da güvendim. Bakis acisi farklidir onlardan ama yine de cok degismiyor tabiki. Kaderim buymus diyenlerden olmayacagim asla. Cok tesekkur ederim okurken icim rahatladi doğruyu düşünmüşüm

Nişanlın düğün olana kadar idare ederiz, canını sıkma deyip, evlendikten sonra kenara çekilip, seni onlarla yüzyüze bırakacak birine benziyor. Cevabı bunu gösteriyor.

Ya bir de bu kültürde yetişmiş biri aslında ailesinden çok da farklı olmuyor/olamıyor,bu bütün bilimlere aykırı. O yüzden çoook dikkat etmelisin bence

bu arada kayınvaliden farklı şehirde yaşar. kırk yılda bir evine gider 1 hafta kalırsınız da he der geçersin. bu öyle bişi değil. nişanlın idare et demesi çok garip. ne kadar idare edeceksin yani .bir ömür mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…