How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ortaköyde kar

bende haftasonu orda ıdım :)..
super bı atmosfer ordakı hava dahı farklı sankı emegınıze saglık..

evimin balkonundan devam edecem artık cnm mersinden geleli 4 ay oldu soğuk kar kış nedir bilmiorum ben burada görmüş oldum inan parmaklarımı hissetmedim 3 karede

evimin balkonundan devam edecem artık cnm mersinden geleli 4 ay oldu soğuk kar kış nedir bilmiorum ben burada görmüş oldum inan parmaklarımı hissetmedim 3 karede

Sen yaz kızısın.. kaydirigubbakcemile2
Dikkat et kendine istanbul cidden çarpıyor insanı..
Mersin'de ki gibi giyinme,İstanbul'un kış güneşine bile aldanma.

evet ya bakıorum gunes var kar yagıo şaşırıorum yani 20 yasıma kadar kar görmedim ben ünv gidince görmüştüm mont bile giymezdim mersinde

Bayağıdır gitmemiştim ortaköy e ne güzelmiş kar yağarken.Eşimde ortaköy de çalışıyor oysa...

harika fotolar ayrıca bayılırım ortaköye hele meydandaki kumpire,,,, gidemedim bu sene çocuklar var diye resimleri görünce gidesim geldi... bu hafta kesin gidicemboshayallersmile

canım ne çok severim ortaköy'ü.Tarif edilemez bir hava soluyorum özellikle ara sokaklarında yürürken.Denizin kıyısına kadar gelip oradaki banklardan birine oturup,sevdiğim adamın omuzuna başımı yaslayıp hayal kurabilmek bu aralar en çok istediğim şeylerden biri.Şu düğün telaşını bitirelim ondan sonra dilediğim gibi dolaşacağım :)

canım ben bu fotoları cep tlfnumla cektim kimse inanmıyor ama tlfnla cektim

exıfı onun için görememiş olabilirsiniz anlamanız gerekiodu aslında

Back