benim de randevum mayis ayinda detaylari yazacagim, cunku burada cogunluk her nedense bir havalar bir havalar, on kere sorulmus " arkadasim kaca anlastiniz" diye soruluyor, ama lutfedip cevap veren yok, tam tersi bir de, ayyyy yook veremem, ayy herkese farkli verilir..falan filan....nedir bu arkadasim, soyleyeceksin ki bizler doktorlarin onunde kuvvetli duralim, paramizi almaya odakli doktorlarin karsisinda tekyurek ,israrci, bilgili, kulyutmaz..gorunmemiz gerekirken biz birbirimize destek olmuyoruz sonrasi doktorlar da ya fahis fiyat cekiyor ya da ameliyat sonrasi hooop yok oluyorlar, halbuki soyle olsa:
bak doktorcum ben biliyorum sen bu ameliyata ayse hanima 20 demissin bana daha yuksek soylemezsin...demek varken biz doktor karssinda kurbanlik koyun gibi kaderimize razil gelip cekecegi fiyata razi oluyoiruz,
neyse benim ne demek istedigimi anladiniz ,kisaca herkes fiyati korkmadan paylassin;
alin iste ben soyluyorum:
zekeriya hoca ile 21 bine anlastim..eee ne oldu al soyledim ne olacaksa olsun, devlet sirri gibi gibi saklayanlara da ornek olmak dilegiyle herkese guzel gunler diliyorum.
haaa bu arada o kadar cok fiyat aldim ki 90 bin cekenler de oldu lutfen dikkatli olun israrci olun hemen atlamayin..ne bu yaaa sanki para basiyoruz neredeyse ev fiyatin
estetik fiyati oduyoruz bak sinirlendim..neyse hoscakalin.