Orta yüz germe ameliyatı

ben tum yuz fotomu sosyal medya uzerınden yazanlarla paylastım burdan paylasmayı dusunmuyorum sıze gore mantıksız gelebılır burda sadece kırpılmış olarak koyacagım ayrıca sızın sosyal medyanızı bıle guvenıp vermedıgınız bırı neden sıze tum yuz fotografını atsın buradan bana da bu cok sacma gelıyor
sosyal medyada adınız nedir, bende görebilimiyim sonuçları

Kesinlikle haklısınız:))) ben nisanda muayneden sonra ne dediğini, istediği fiyatı vs. yazıcam sizin mayıs randevunuza da fikir olur hem , kesinlikle destek olmalıyız birbirimize.. bi de zaten doğru bilgi peşinde koşmasak buralarda neden ufak bir bilgi peşinde koşalım.. ben 3 doktora gittim zekeriya bey 4. olacak gerçekten ticarete dönmüş, yüzümü emanet edicem elbette doğru fiyata doğru doktora yaptırmak istiyorum.. onlarca yorum okudum burda başka forumlarda, şikayet.com da bir sürü kişi ameliyattan sonra doktor hiç ilgilenmedi demiş, o kadar para verip yanlış işlemle ortada kalmak var, doktorlar malesef muaynede başka ameliyattan sonra başka davranabiliyorlar, o yüzden tecrübe etmiş birinin verdiği bilgiler iyileşme süreci foto vs çok çok önemli..
Hangi dr lara gittiniz, onlar hk da geri bildirim yapar mısınız özelden

Siz doktorun ameliyat ettiği hastalarla hiç görüşme imkanı oldumu aslında süreci onlar çok net bilgi verebilir çünkü doktorlar doğal olarak bu süreci sanki çok net anlatmıyorlarmı diye de düşününüyorum
Bir iki kisi gordum resimden ama onlarin islemi daha azdi benimkine gore

Burcunazgunay ve sinem umaş ta zekeria hocaya ameliyat olmuş instagramdan takip ediyorum iyileşme süreçlerini belki görmek istersiniz

Karacaya ve gökhan uğura işlem yaptıran arkadaslarim var.karaca da dikusler çok iyi.Ama gökhan felaket .bilginiz olsun
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende iki doktor arasında kaldım. Gökhan bey ve Zekeriya Kul bana özelden resim paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba zekeriya kul a icim cok isindi bilemedim asistani bile usanmadan hep cevap veriyor hayirlisi bakalim evet cok arastirdim ama yurt disindan biraz zor oluyor siz ordaysaniz bence sanslisiniz arastirmak daha kolaydir size
Ameliyat için karar verdiniz mi ?

Dr zekeriya kul hocamla dun gorustum yuz yuze cok sympatik biri..
bana yapilacak islemler sakak germe
Gidi lipo alt ve orta yuz germe ve goz kapagi olacak ayrica gidimdaki kaslari onaracak ..
kesinlikle naturel bisey olmasini istedim oyle yag dolgusu yada baska bisey zaten gerekmiyor dedi..
goz kapaklarimi 5 sene once yapan dr guzel yapmamis yag ve deri fazlaligi var sag gozumde onun icin tekrar yapilmasi gerek..
su an hastanede ameliyat saatimi bekliyorum.

Dr zekeriya kul hocamla dun gorustum yuz yuze cok sympatik biri..
bana yapilacak islemler sakak germe
Gidi lipo alt ve orta yuz germe ve goz kapagi olacak ayrica gidimdaki kaslari onaracak ..
kesinlikle naturel bisey olmasini istedim oyle yag dolgusu yada baska bisey zaten gerekmiyor dedi..
goz kapaklarimi 5 sene once yapan dr guzel yapmamis yag ve deri fazlaligi var sag gozumde onun icin tekrar yapilmasi gerek..
su an hastanede ameliyat saatimi bekliyorum.
Şimdiden çok geçmiş olsun lütfen müsait olduğunuzda bize süreci yazarsanız çok memnun oluruz herşey Güzel olsun

Şimdiden çok geçmiş olsun lütfen müsait olduğunuzda bize süreci yazarsanız çok memnun oluruz herşey Güzel olsun
Tsk ederim tabiki yazacagim .. ama simdiden resim isteyen bana ozelden yazsin
Cunki bazi kisiler yeni ameliyat olmus yuzu gormek istemez dogal olarak anliyorum..

benim de randevum mayis ayinda detaylari yazacagim, cunku burada cogunluk her nedense bir havalar bir havalar, on kere sorulmus " arkadasim kaca anlastiniz" diye soruluyor, ama lutfedip cevap veren yok, tam tersi bir de, ayyyy yook veremem, ayy herkese farkli verilir..falan filan....nedir bu arkadasim, soyleyeceksin ki bizler doktorlarin onunde kuvvetli duralim, paramizi almaya odakli doktorlarin karsisinda tekyurek ,israrci, bilgili, kulyutmaz..gorunmemiz gerekirken biz birbirimize destek olmuyoruz sonrasi doktorlar da ya fahis fiyat cekiyor ya da ameliyat sonrasi hooop yok oluyorlar, halbuki soyle olsa:

bak doktorcum ben biliyorum sen bu ameliyata ayse hanima 20 demissin bana daha yuksek soylemezsin...demek varken biz doktor karssinda kurbanlik koyun gibi kaderimize razil gelip cekecegi fiyata razi oluyoiruz,

neyse benim ne demek istedigimi anladiniz ,kisaca herkes fiyati korkmadan paylassin;

alin iste ben soyluyorum:

zekeriya hoca ile 21 bine anlastim..eee ne oldu al soyledim ne olacaksa olsun, devlet sirri gibi gibi saklayanlara da ornek olmak dilegiyle herkese guzel gunler diliyorum.

haaa bu arada o kadar cok fiyat aldim ki 90 bin cekenler de oldu lutfen dikkatli olun israrci olun hemen atlamayin..ne bu yaaa sanki para basiyoruz neredeyse ev fiyatin estetik fiyati oduyoruz bak sinirlendim..neyse hoscakalin.
Hanımefendi haaaarkasınız 👏👏👏 Çok teşekkürler. Ben de operasyon olunca herşeyi tüm samimiyetimle anlatacağım, söz veriyorum. Gerçekten arama araştırma süreci ne kadar meşakkatli 🙁 Samimiyetlerini ve tecrübesini esirgemeyen tüm melek kanatlı kadınlara da ayrıca selam olsun🍀🌷🌺 🙏

Hanımefendi haaaarkasınız 👏👏👏 Çok teşekkürler. Ben de operasyon olunca herşeyi tüm samimiyetimle anlatacağım, söz veriyorum. Gerçekten arama araştırma süreci ne kadar meşakkatli 🙁 Samimiyetlerini ve tecrübesini esirgemeyen tüm melek kanatlı kadınlara da ayrıca selam olsun🍀🌷🌺 🙏
Yürekten katılıyorum😇😇🌼🌼

Geçen hafta ameliyat oldum. Ameliyat öncesinde ben hocama nelerden rahatsız olduğumu söyledim ve kendimi emanet ettim.Doktor konusunda çok emin olduğumdan ameliyata çok rahat girdim.Ameliyattan çıktığımda gözlerim şişti ve çok gergindim ağrılarımda vardı ama o anlarımı çok net hatırlamıyorum.Gece hastanede kaldım (tek kaldım bu arada) 2 kez kalçadan iğne 1 kez serum olarak ağrı kesici verildi.Ağrı başlayınca zaten hemşirelere söylüyordum onlar ilgileniyordu.Bu arada kaldığım hastanedende ayrıca memnun kaldım gerçekten tüm gece boyunca sanki kendi yakınları gibi ilgilendiler.(benim gibi tek olma tedirginliği olan hiç düşünmesin).Zekeriya hocamda ameliyat günü ve ertesi gün sürecin iyi işlediğini söyledi.Ertesi gün yine tek başıma hastaneden çıkıp eve geldim.
Ben de en çok tek olmanın sıkıntısını yaşıyordum😔. Rahatladım çok. Twşekkürler.

X