Forumda sistematik olarak Zekeriya KUL övülüp diğer doktorlar ve özellikle Gökhan UĞUR kötüleniyor. Zekeriya KUL'a ameliyat olmamış üye, her başlıkta bu doktoru övüyor Gökhan UĞUR' dan uzak durun diyor. Ortada belirsiz ifadeler dönüyor. Bir arkadaşımın arkadaşı oldu memnun kalmadı vs.
Bu durumu Gökhan UĞUR'a sordum, bana,
estetik yolculuğu isimli hesabın, kendisinden hasta gönderme karşılığında %10 komisyon istediği yazışmanın ekran görüntülerini attı. Aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle estetik yolculuğu hesabı ve hesap etrafında toplanan çevresi her platformda doktoru kötülemeye başlamış. Detaylara girmeyeceğim.
Estetik yolculuğu isimli hesap başka isimle bu platformda da üye ve üyeliği şu an pasife alınmış görünüyor. Nerden mi biliyorum, kendi hesabında da burada da fotoğraflarını paylaşmıştı anlamak zor olmadı bu nedenle.
Sistematik kötüleyen kişiler de bu hesabın destekçi ve uzantıları gibi görünüyor.
estetik yolculuğu, anlaştığı doktorları önce övüyor sonra bir şekilde sorun yaşıyor bu kez kötülüyor. Bu durum 3-4 doktorda yaşanıyor benim gördüğüm. Bu şekilde, para kazanmak için, emin olmadığı doktorlara insanları yönlendirerek hem suç işliyor hem kötülük yapmış oluyor.
Her doktorun iyi ve kötü sonuçları mutlaka vardır. Bir doktorun bütün hastalarının sonucunun iyi olması özellikle bu tür operasyonlarda olanaksız.
Zekeriya Bey'in işi nasıldır bilmiyorum, çok başarılı bir hekim olabilir. Önümüzdeki aylarda alt yüz germe operasyonu planladığım için kendisine de gitmeyi düşünüyorum. Fakat başka doktorların üstüne basılarak yüceltilmeye çalışılmasından bence kendisi de rahatsızlık duymalı. Keza Gökhan UĞUR'u da takip ediyorum ve çok sayıda ameliyat yaptığını görüyorum.