Ben artık sizin tecrübelerinizi paylaşmak yerine(gerçi hiç bir zaman süreci yazmayıp sadece doktor ismi yazdınız) sayfa sayfa gezip başlıklara doktorun adınızı yazmanızdan ciddi sıkıldım, aradığınızda ismimi verin işlemleriniz hızlı olur demenizden sıkıldım(hatırlıyorsunuz değil mi bu olayı), artık burada paylaşım yapmıyorum diyip her başlığa instagram adresinizi ima etmenizden de sıkıldım. Kısacası beni sıktınız, kadın (
S Supheci ) gözlerim şaşı oldu diyor hangi tıbbı tecrübenize dayanarak doktor dediyse düzelir gibi bir cümle kuruyorsunuz? Düzelmez ise sorumluluğu siz mi alacaksınız?
Yüzlerce binlerce kez dedik ki doktor ismi telaffuz etmeyin, tecrübelerinizi yazın dinleyen yok. Sanki doktorun asistanı gibi doktor şöyle şeker, böyle şeker ben şunu da oldum, bunu da oldum.
Okuma ve anlama konusunda kıtlık yaşayanlarda aaaa ismi çok geçiyorsa iyidir tezi ile yollarına devam ediyor. Şunu çok net ima ediyorum operasyon dönemi bittikten sonra hala sitede durup sadece estetikte yazıp çiziyorsa kesinlikle bu işten bir çıkarı vardır. Bu kişilerin söylediklerine itibar etmeyin.
Estetik portföyünde yazan bu süreçten geçen kişiler ;
- önce araştırır, sorar, örneklere bakar
- sonra karar verir
- operasyonu geçirir, operasyon sürecini yazar
- sonuçları paylaşır
- ve gider
sitede ona hitap eden bir bölüm yoksa bir daha bu siteye uğramaz. Eğer hala burada zaman geçiriyorsa emin olun bir menfaati vardır.
not : konu sahibi ile mesajımın alakası yoktur başka bir üyeden bahsediyorum, konu sahibi zaten söylediğim sürece uymuş.