- 17 Ekim 2021
- 11.321
- 37.553
- 38
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.261
Ben de diyorum aystim beni etiketlemis. Bugun iyi gecti şükür. Genel olarak idare eder senin nasil gidiyor?@Willemijn- nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de diyorum aystim beni etiketlemis. Bugun iyi gecti şükür. Genel olarak idare eder senin nasil gidiyor?@Willemijn- nasıl gidiyor
8 öğün iyi geldi kankim kalori de normal olduBen de diyorum aystim beni etiketlemis. Bugun iyi gecti şükür. Genel olarak idare eder senin nasil gidiyor?
Sevindim yalnız,ikinci cümleyi anlamadim bi türlü.8 öğün iyi geldi kankim kalori de normal oldu
Düşük kalorili diyet hangisini yapmıştın
TeşekkürlerSevindim yalnız,ikinci cümleyi anlamadim bi türlü.
Düşük kalorili diyet hangisini yapmistin? defalarca okudum ama. İkinci cumlenin devami mi başı?
Hee belli bir diyet degil ya,her zamanki kalori takiplerim.Teşekkürler
Düşük kalorili diyetle de kilo veremedim diyorsun ya hangisini yaptın da veremedin
Tamam kuzum kolay gelsinHee belli bir diyet degil ya,her zamanki kalori takiplerim.
Dogru diyosun. Yine saldirilarim basladi. En az 1ay yarismaya giremem. Cumaya kadar zor sabrediyirum.@Willemijn- kalorili tariflerini burda paylaşabilirsin
kaçamaksız ilerlemeye çalışanlara saygı duyalım bebişim o yüzden gruptan ayrı sayfalar açmadık mı zaten