- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Hala tam olarak forumu çözemediğim için arıyordum canımYok cnm ifade bırakınca gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala tam olarak forumu çözemediğim için arıyordum canımYok cnm ifade bırakınca gördüm
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin :)Merhabalar inşallah herkes istediği kiloya kavuşur ben malum hamile
Evet canım diğer konudan başladım bakalım inşallah:) sen nasılsınCanım takıma gelmişsin eskiden de yarıştın galiba
Mesajlarımda da görebilirsin ismimin üstüne fareyi getirince ya da telefondaysan tıklayınca küçük pencere açılıyor, orda mesaj sayımın üstüne tıklayınca ayrı sayfada görülüyor cnmHala tam olarak forumu çözemediğim için arıyordum canım
İyi yaptın cnm kalabalıktan enerji alınıyorEvet canım diğer konudan başladım bakalım inşallah:) sen nasılsın
İnşallah istediğimiz kilolara sağlıklı biçimde ulaşırız
İnşallah canım ya sağlıklı beslenince insan iyi hissediyor..İyi yaptın cnm kalabalıktan enerji alınıyor
Ben de aralıkları tamamladım ilk gönderiye ekledim, artık ona göre belenicem çok heyecanlıyım
İnşallah bir de koruma düzeni oturtabiliriz
kesinlikleİnşallah canım ya sağlıklı beslenince insan iyi hissediyor..
Vay yine şu pro muhabbetihehehe pro olunca sanırım 30 dk süre içinde ziyaret eden üyelerin sayısı ve eğer gizlenmiyorsa pro lar da görünüyor
başlık sahibine göre tahmin edebilirsin artık
nasılsın
bana da bir arkadaşım hediye etti yemek mi yapsam kazanır mıyım diye düşünürkenVay yine şu pro muhabbeti
Teşekkür ederim, yuvarlanıp gidiyorum ben de
Diyete başladım geçen hafta, bugün de şöyle bir dolaşayım demiştim diyet sayfalarını
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Diyetisyene gittimbana da bir arkadaşım hediye etti yemek mi yapsam kazanır mıyım diye düşünürken
oyy :) benim de yük alt kısımda yuvarlanırım
nasıl bir plan yaptın?
beslenme koçluğu kursuna başladım 2 aya sertifikamı alıcam canım, diyetisyenimiz ders veriyor ayda 1 canlı ,onun dışında notlar var bir de ödev var anneme yapıcam sanırım
Ay çok eğlencelisin yaa Allah iyiliğini versin hep içten güleceğin güzel olaylar yaşa sözler duy haberler al inşallahDiyetisyene gittim
Uyabildiğim kadar listesine uymaya çalışıyorum, perşembe günü belli olacak sonuçlar
Beslenme koçluğu kursu iyiymiş ama sonrasında ne yapacaksın
Ödev nasıl bir şey merak ettim, anneme yapıcam diyince
İyiyim ama bugün yoğundu. Misafir geldi plansızdı.nasılsıın :)
Teşekkür ederim canım, cümlemizinAy çok eğlencelisin yaa Allah iyiliğini versin hep içten güleceğin güzel olaylar yaşa sözler duy haberler al inşallah
oo çok güzel cnm , günlük rapor veriyo musun akşam
para da kazanabilirim aslında alınca
burda da insanların faydalanacağı bir sayfa oluşturmak istiyorum önce
ödev şöyle cnm, o benim danışanım olacak, günlük yediklerinin fotoğrafını alacağım yaklaşık kalori,makro hesaplayıp ona göre bir diyet listesi vereceğim
Aralıkların güzel yani değerlerin ☺ lifin nasıl?1268 kalori oldu bugün. Sabah 500 civarı akşam 600 civarı. Çok içime sinmedi misafirden dolayı biraz. Hep bu kaloriyle beslenemem ama bugün böyle olsun
yok yok ben bi plan yaptım 2 gün daha yüksek kalori, 3 gün normal diyet 2 gün şok diyet cnmKuşum sürekli karabuğday yemeyeceksiniz değil mi