• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

örme perde kullanan var mı kızlar yardım ??

siz fotğrafları bende perdeyi bekliyorum arkadaşlar :34:. ilginiz için teşekkürler hepinize. kubilayherseyim arkadaşım camın önüne büyük bir vazo fikri bence de güzel olur amaaaa.. benim kızım onu orda koymaz ki ya çiçekler gider ya vazo :37:

yeni evliyim sade modern spor bi salonum var çok çiçekli karışık desenli tül perde istemiyodum ve acelem vardı şansıma bi perdecinin vitrininde çok sade yumuşacık düz bir tül gördüm kataloğa bile bakmadan sipariş verdim herkes çok beğeniyo örme midir anlamam ama resimdekiler gibi sanki kumaşı eski tüllerin kumaşlaından eskiye dönüş varmış şimdi ve çok kullanışlı bence sakallı tüllere yada organze tüllere göre hem kırışmıyo

markasını hatırlayabilsem resim eklicem ama bulamıyorum eğer bulabilirsem ya da foto çekersem eklerim

markasını hatırlayabilsem resim eklicem ama bulamıyorum eğer bulabilirsem ya da foto çekersem eklerim
ekleyebilirsin umarım merak ettim.

çok güzel ve zarif görünüyorlar.. ..eminim çok güzel olacak ...şimdiden güle güle kullan :)
teşekkürler teflon.

yeni evliyim sade modern spor bi salonum var çok çiçekli karışık desenli tül perde istemiyodum ve acelem vardı şansıma bi perdecinin vitrininde çok sade yumuşacık düz bir tül gördüm kataloğa bile bakmadan sipariş verdim herkes çok beğeniyo örme midir anlamam ama resimdekiler gibi sanki kumaşı eski tüllerin kumaşlaından eskiye dönüş varmış şimdi ve çok kullanışlı bence sakallı tüllere yada organze tüllere göre hem kırışmıyo

aynen örme perdeyi anlatmışsın canım.o eski model görünümü beni başta tereddüte itti ama model güzel olunca karar verdim. bakalım benimki nasıl olacak. az kaldı.

$DSCN2019.webp$DSCN2013.webp ......................

Son düzenleme:
güle güle kullan canm guzel olmus gercekten. ama cok sade dusmus sanki. kanat kusagini, ust farbelayi yada kanatları bej ya da kahve gibi farkli renk neden dusunmedin?böyle durgun olmus sanki...

güle güle kullan canm guzel olmus gercekten. ama cok sade dusmus sanki. kanat kusagini, ust farbelayi yada kanatları bej ya da kahve gibi farkli renk neden dusunmedin?böyle durgun olmus sanki...

teşekkürler canım koltuklarım fotoğraflarda belli olmasa da mor renkte. ve koltuklarımı değiştirmeyi düşünüyorum ne renk bi takım alırım onu da şimdiden bilemediğim için bu şekilde oldu.

Back
X