• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

örme perde kullanan var mı kızlar yardım ??

BerilinAnnesi

bi beştaşım bile yok
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
610
4
46
İstanbul
kızlar yeni çıkan yumuşacık tüller var şimdi , hemde rengarenk. bugün fransız balkonum için onlardan baktım . fotoğrafları altta. içinizde bu örme perdelerden kullananlar var mı? çok yumuşak olduğundan çabuk yıpranır diye tereddüt ettim. $1609hurriyet-cover1.webp$kopyasi-perde2-350x341.webp

örme mi bilmiyorum ama y.odama fotoğraflardan krem renkli olan tülün beyazını yaptırdım.evet diğer tüllere göre daha çok delikli ve daha yumuşak ama kullanım yönünden bir fark yok.

canim yanlis anlama hevesini kirmak istemem ama bu gosterdigin iki ornekteki perdeler cok karisik degilmi..ust uste falan..goz yoruyo resmen bi hosluk gormedim ben...baska modellere yogunlassan:26:

canim yanlis anlama hevesini kirmak istemem ama bu gosterdigin iki ornekteki perdeler cok karisik degilmi..ust uste falan..goz yoruyo resmen bi hosluk gormedim ben...baska modellere yogunlassan:26:

önerin için teşekkürler canım. bu kadar kat kat ve karışık değil ama bunlara benzer bişey yaptıracam.hatta beğendiğim model bunlardan daha güzeldi .

örme mi bilmiyorum ama y.odama fotoğraflardan krem renkli olan tülün beyazını yaptırdım.evet diğer tüllere göre daha çok delikli ve daha yumuşak ama kullanım yönünden bir fark yok.

anladım canım teşekkürler. örme tüller bayağı yumuşacık bişey çabuk yıpranır mı acaba onu merak ediyorum.

Son düzenleme:

bencede yaa..en fazla iki kanat olan perdeler şık duruyor..öyle farba fon falan demode oldu artık..

canım merhaba ben 3 aylık evliyim ve ben de örme perdeden diktirdim.raşel örme diye geçior çoğu yerde.mobilyam beyaza ceviz olduğundan beyaz diktirdim ben ve çok ama çok memnun kaldım.yumuşacık ve döküm döküm duruyor.erken yıpranacağını sanmam çünkü gayet kalıtelı tüller bunlar bence diğerlerınden daha sağlam.2 kere makınede yıkadım uzun programda üstelik ve kesınlıkle ütü istemior ben yine de hoş olsun die hafif bi ütüledim ama gerek yoktu bile.evime her gelen hayran kalıor gerçekten çok hoş duruor ve kullanışlı dediğim gbi.tavsiye ederim canım.

canım merhaba ben 3 aylık evliyim ve ben de örme perdeden diktirdim.raşel örme diye geçior çoğu yerde.mobilyam beyaza ceviz olduğundan beyaz diktirdim ben ve çok ama çok memnun kaldım.yumuşacık ve döküm döküm duruyor.erken yıpranacağını sanmam çünkü gayet kalıtelı tüller bunlar bence diğerlerınden daha sağlam.2 kere makınede yıkadım uzun programda üstelik ve kesınlıkle ütü istemior ben yine de hoş olsun die hafif bi ütüledim ama gerek yoktu bile.evime her gelen hayran kalıor gerçekten çok hoş duruor ve kullanışlı dediğim gbi.tavsiye ederim canım.

ay çok teşekkür ederim canım ya tam aynı perdeden bahsediyoruz emin oldum şimdi. yarın sipariş vereceğim için artık kararımı vermek istedim. benim diktireceğim 3 kat 1. normal düz perde 2. yanlardan bağlanan kuşaklı perde 3. de yuvarlak bir farbela. üçü de aynı kumaştan. seninkiler nasıl?

canım çok merak ettim perdelerini resim koysan bakardık :)

ya resim koymaya çalıştım da koyamıorum kiii yenı olduumdanmı yoksa ben mı beceremedım annamadımm:) benımkınde beyaz örmenın üzerine iki yanda kanat perdeler var ikisi de yere kadar ama senın düşündüün en üstteki yuvarlağı yaptırmadım ben çünkü salonuma da mobilyalarıma da uymadı canımm ama emın ol evi çok hoş ve zengin gösterioo şimdiden güle güle kullannn:))

benim mobilyalar da çok sade perdenin biraz hareket katacağını düşündüm. perde mpbilyalara uymasa bile zaten mobilyalarımı değiştireceğim için problem yok. perdenin o 3. parçası da çok şık duruyordu ondan çıkartmak istemedim. bakalım, gelince fotoğraflarını çeker gösteririm sizlere.

Güzelde yalnız sanki çok karışıkmış gibi geldi bana ne bileyim nasıl kat kat kullanılır pek bilgim yok bu perde tarıyla ilgili ama ilki çok hoş diyebilirim

Güzelde yalnız sanki çok karışıkmış gibi geldi bana ne bileyim nasıl kat kat kullanılır pek bilgim yok bu perde tarıyla ilgili ama ilki çok hoş diyebilirim

kansucum benim yaptıracağım modeli nette bulamadım. evet paylaştığım fotolardaki perdeler abartılı ve renkli benim yaptıracağımsa tek renk 5-6 güne kadar gelir fotoları paylaşırım.

bende merak ettimm beklıorusss:)) ben salonda perdenin önü boş kalmıştı.perdem beyaz önüne de beyaz büyük bi yer vazosu alıp içine beyaz orkıdeler koydum gerçekten harika durdu bakıp bakıp duruorum şimdi:)

kızlar lütfen bana da yardımcı olun:43:
benim de salon perdemi perdeciye vermiştim kruvaze diktirmek için. perdeci yanlış yerden kesmiş perdem gitti. diktireli 6 ay ancak olmuştu. çok severek almıştım çok üzüldüm. şimdi yeni perde diktireceğim. ama karar veremiyorum. bir tavsiye lütfen

paylaştığım fotolardaki perdeler abartılı ve renkli benim yaptıracağımsa tek renk 5-6 güne kadar gelir fotoları paylaşırım

paylaştığım fotolardaki perdeler abartılı ve renkli benim yaptıracağımsa tek renk 5-6 güne kadar gelir fotoları paylaşırım

canım ben senin resimleri bekleyeceğim:16:

Back
X