Ormanda yakalanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay palamut palamut deyip duruyorum kozalak işte yerdeki kozalak yasak evet
Annemler geçen gün kozalak toplayıp getirmişler. Dağın dibinde yaşarken ona da para vermek biraz garip geliyor kulağa. Domuzlar bizim bahçeyi evi gibi kullanırken bişey yapmıyorlar. 2 kozak toplasak suç demek ilk kez burda öğrendim. Yaş ağaca zarar verilmezse sorun olmaz diye biliyordum hep.
Hatta ve hatta benim köpeğim domuz yüzünden öldü yavrucum. Sinirlendim yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teferruatlarını bilmem ama öncelikle iyi bir avukat tutulmalı, ormanlık alanın yakınındaki tüm mobese ve işyeri kameraları incelenmeli. Gerçekten suçsuzlarsa zaten bu şekilde tespit edilebilir. Kimin bu caniliği yaptığını bulmanız lazım ki eşinize atılan bu zannı ancak bu şekilde düşürebilirsiniz. Suçüstü yapılmış eşinize, bu yüzden kendini aklaması için delilleriyle, şahitleriyle ispat etmesi gerek.

"Ormanda yakalanmak" "Esim ve bir arkadasi" devaminda film bozuldu

Odunları gördüğü zaman şikayet etselerdi o zaman. Hazıra konmak isterken daha kötü sonuçlanmış.
Ağaç kesimi yasak olduğu halde bu niyetle girdiği için ceza alması iyi olmuş

ay ben bu yoruma çok güldüm ya vallahi yüzümü güldürdünüz sağ oluuun

Evet bende suç olduğunu öğrenince sasirdim
Annemlerin bahçesinde ki ( site ) kozalakları toplarken sorun yaşamıyoruz
Ama kayinvalidemler ormanlık alanda yaşıyor
Kozalak toplayınca hemen naslda görüyorlarsa yasak yasak diye koştur koştur geliyorlar köpeğiniz için çok üzüldüm nasıl oldu olay ? Paylaşmak ister misiniz bize de tecrübe olur

Neden carpiliyoruz ki ormanda seks haram mıymış ?

Zaten börtü böceğin içinde hiç sevisemem biyerime bocek girecek diye konsantre olamam ben

Ben tek bir noktaya takıldım. 258 meşe ağacı ve 150 küsür yetişmiş fidan kesilmesi demek resmen ormanda katliam yapmaya karar vermişler demek. Yemin ederim yazık günah ya.

Eşiniz ve bir arkadaşı, ormanda sevişirken yakalanmış gibi bir başlık atmanız şok edici.
Benim aklıma da hani vardı ya eşi ormanda bir otobüse mi ne gitmişti
Otobüste eskortlar varmış yurtdışındalarmış fılan
Eski konuyu hortlarttılar sandım

hazıra konmaya çalışmış yani eşiniz ve arkadaşı kusura bakmayın ama kesen kadar onlarda suçlu. uyanıklık yapıp almasalarmış bedevaya getircem diye.
başlık gerçekten ne ya ben farklı bişey bekledim ne çıktı.

2 kozalak demek onlarca tohum demek onlarca fidanın yetişme şansını engellemek demek keşke her toplayani bulup ceza verseler.

ona almak değil çalmak denir kısaca .sonuçta kendisine ait olmayan bişeyi alıyor (çalıyor) yaptığı hırsızlık eşinizin hiçbir farkı yok.

Iki seçenek var, ya eşiniz gitti ve ormanı katletti. Ama malum bizim ülkede dekarlarca yok edip yerine maden ocağı, turistik tesis falan kuranlar değil de daha ufak katliamlara imza atanlar ceza alır. Ya da eşiniz hırsız. Ormanda gördüğü ağaç kütüklerini kesip eve getirecekti ve kullanacaktınız. Bilemedim. İkisi de yeterince kötü bence.

Eminim kesilmis odunlar orda oyle 2 gun durmustur…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…