- 21 Mayıs 2022
- 565
- 70
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
-
İnsanın aklına neler geliyor değil mi?O degil de basligi görünce oha dedim yani
Parmak izinden tespit ederler zaten yapıp yapmadıklarını.Arkadaşlar, bilen eden bu işlerden anlayanlar bi bakabilir mi? Eşim ve bir arkadaşı ormanda kesilmiş halde odunlar görmüşler bir kaç gün boyunca o şekilde durmuş odunlar aynı yerde ağaç yani odun dediğim. Sonra bunlarda odun kesme makinesi götürmüşler keselim biz bunları götürelim diye evlerimiz sobalı bizim o sebeple getirmeyi düşünmüşler. O sırada orman zabıtaları görmüş bunları ve cezai işlem başlatmış. Mahkeme kağıdı geldi 258 meşe ağacı 150 küsür yetişmiş fidan kesmişler diye yazıyor. Eşim biz asla kesmedik diyor. ki, o şekilde kesmek büyük zaman gerektirir. Bu durumda ne olur mahkemede ben eşime büyük bi ceza uygulanır diye korkuyorum ne yapmam lazım? Devlet avukat verir mi bu konuda?
Ya bi ben mi fesatim diye de utandim yazarken bdbdhdİnsanın aklına neler geliyor değil mi?
Ben yorum yazmaya gelmiştim ormana kadar yer bulamadınız mı diyeYa bi ben mi fesatim diye de utandim yazarken bdbdhd
Siz yorumunuzun ne kadar bencil ve kırıcı olduğunu okurken yazdığınızda anlayabildiniz mi? Ben bu durumda ne yapabilirim? Ben mi kestim? Ben mi aldım? Vss? Çocuğumu niçin katıyorsunuz? Ben alkışlayıp ne yaparsan yap mi diyeyim eşime. Kendisi zaten üzgün bilsem gitmezdim diyor. Bu durumda elimden ne gelir diye düşünüyorum. Siz yargılıyici olmak dışında birsey bilmez misinizBiri ağaç katliamı yaptı
Biri ordan faydalandı
Balta nerede suya düştü
Su nerde inek içti
Ülkede bazı şeyler içimi acıtıyor bu nasıl bencillik bu nasıl bir hayat yasama biçimi aynaya bakarken hiç mi kendi gözlerine bakmıyorlar çoluk çocuğunuzda mi yok ??
Anlayamadım?Affedilmeyen tek suç orman suçlarıdır diye bir bilgi kırıntısı var zihnimde, işin ehli hanımlar düzeltir.
Zihnim beni yanıltmıyorsa eğer, vah gidene...
Ben bile pyle zannettimOrmanda sevisirken yakalandilar sananlara arti bir...
Kişinin zihni neyse fikri odur. Gayet anlaşılır yazıyor. Siz neye yorarsaniz ona dönüşür cümlelerEşiniz ve bir arkadaşı, ormanda sevişirken yakalanmış gibi bir başlık atmanız şok edici.
Başlıkta A Haber gibiArkadaşlar, bilen eden bu işlerden anlayanlar bi bakabilir mi? Eşim ve bir arkadaşı ormanda kesilmiş halde odunlar görmüşler bir kaç gün boyunca o şekilde durmuş odunlar aynı yerde ağaç yani odun dediğim. Sonra bunlarda odun kesme makinesi götürmüşler keselim biz bunları götürelim diye evlerimiz sobalı bizim o sebeple getirmeyi düşünmüşler. O sırada orman zabıtaları görmüş bunları ve cezai işlem başlatmış. Mahkeme kağıdı geldi 258 meşe ağacı 150 küsür yetişmiş fidan kesmişler diye yazıyor. Eşim biz asla kesmedik diyor. ki, o şekilde kesmek büyük zaman gerektirir. Bu durumda ne olur mahkemede ben eşime büyük bi ceza uygulanır diye korkuyorum ne yapmam lazım? Devlet avukat verir mi bu konuda?
Valla ormanda yakalanmak deyince aklına ilk olarak odun keserken yakalanmak gelen varsa o da vatan hainidir, hırsızdır.Kişinin zihni neyse fikri odur. Gayet anlaşılır yazıyor. Siz neye yorarsaniz ona dönüşür cümleler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?