Ormanda yakalanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bunun tespiti yok ama seher. Yani ormana kadar geldik, gelmişken şu bi tanecik ağacı da keselim diyen illaki çıkar. Ben kozalağa şaşırdım. Ama düşününce yasak olması mantıklı geldi

İşte durum öyle değil.
Benim neredeyse anne tarafımdan herkes köyde yaşıyor ama hiç birinin ormandan kozalak , odun taşıdığını bilmem.
Hepsi her yıl odun , kömür alır.

İşte durum öyle değil.
Benim neredeyse anne tarafımdan herkes köyde yaşıyor ama hiç birinin ormandan kozalak , odun taşıdığını bilmem.
Hepsi her yıl odun , kömür alır.
Bizim de tek yaptığımız kozalak toplamak onu da bilmiyorduk. Ki onu da yıllarca parayla aldık. Ama yine de ben aynı şeyi düşünüyorum. Üstte bazı yorumlarda orman köyün içindeyse izin alarak yapılabilen şeyler varmış yazılmış. Demek istediğim bu tip şeyler aslında ama biraz daha serbest birakarak.Belki bizim de hakkimiz vardır bilmiyorum belki yasak bile değildir. Araştırmak lazım

Şimdi belki söyle düşünüyor olabilirsiniz.
“Alt tarafı 1 çuval kozalak, ne olacak ki”
Fakat köyde her hanenin bir çuval kozalak topladığını düşünürsek , işte o zaman durum vahim…

Dediğiniz gibi belki o civardaki köy halkının hakları vardır. Araştırıp öğrenmek gerekiyor.

Altin fiyatlari da tavan yapti, e dügün yapiliyor lazim oluyor, altin borcun oluyor ödemek zorundasin tekrar ozaman hepimiz gidip kuyumculari soyalim neticede ülkenin hali belli, altin fiyati da aldi basini gittigine göre eminim sorun olmayacak (?)

Insanin gururu haysiyeti olmali, ac kalirim yine de kendime hirsizligi yakistirmam demeli. Bu bir sucdur ve

Ekonomi sartlari ne olursa olsun suc sucdur ve özrü yoktur. Hak yemek bu ya.

Ben bu ay pasa pasa 1000tl dogalgaz faturasi ödedim. Bende cok kizdim, ama hirsizlik yapmiyorum.

Fazla uykusuz kalmışsınız, sen değil siz , sizin yorumunuzu görmemiştim bile ama üstünüze alınmışsınız
Böyle devam edin ama inşallah çocuğunuz size benzemez , zira sizin gibilere ihtiyaç yok bu toplumda
Kib

Ekonomi yerlerdeyse bunun çözümü gasp, hırsızlık, yağmacılık değil. Her medeniyet hak ettiği şekilde yönetilir. Vatandaş hakkını sandıkta arar.

Kesilmiş agaci yani çalıntı mali çalmak, almak suçtur.

Tamam kanunen hakkı olabilir ama yine de ne mantıkla başkasının ağacını budamasına karıştı?

Valla ormanda yakalanmak deyince aklına ilk olarak odun keserken yakalanmak gelen varsa o da vatan hainidir, hırsızdır.
Benim aklıma ormanda bir suç işlendiği geldi. Bir başkomiser kızı olarak vatan hainliğini size iade ediyorum !! Eski yorumlarınıza bakınca neden aklınıza seks geldiği âşikâr

Cobanlik yapan birinin o odunlari sahipsiz sanmasi imkansiz.Online egitimle mi coban olmus?Yakalanmislar ormandan odun calarken bariz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…