Benim kuzenim kullanıyor ondan memnunun kaldığını söyledi.
bunlar benim son siparişim yeni geldilerr
Canım bende manikür seti alıcamda boyutları çok mu küçük yoksa normal mi ??
Normal canım ufak değil
kızlar cilt sarkması için önerebieceğiniz serum var mı birde cil beyazlatan serisi işe yarıyormu cevap verirseniz sevinirim
Arkadaşlar merhaba.
Acaba aranızda oriflame'in pure skin ürünlerini kullanan var mı?
oriflame essentials fairness sabununu kullanan var mı? sipariş ettim de içeriğini bilmiyorum kullanan varsa bilgilendirebilir mi :)
arkadaşlar meraba ben oriflame wonder alsh eye enhancer yeşil maskara ve ecobeauty nemlendirici fondöten sipariş verdim ama hala kullanamadım çünkü temsilcimden almaya gitmedim, kullananlar varsa fotoğraf koyabılırmı maskaranın yeşil olduğu belli oluyomu ?temsilci oldum siparişlerim 0bugün geldi kendime tonik maske vb seyler aldım ama internetim olmadıgı için başka birisinden benim hesabımdan sipariş vermesini istedim. yanlışlıkla Silk Beauty hand kremde sipariş vermiş fiyatı 5,31 faturayı hala ödemedim iade etmek istiyorum yardımcı olabilirmisinz ? eyeliner aldım sürdüm sonra sildim gözümü çok yakıyo hala gözüm sulanıyo onuda iade etmek istiyorum. iade konusunda kargo ücretini yine benmi vericem ? iade ettikten sonra paramı nasıl alıcam ? yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar merhaba.
Acaba aranızda oriflame'in pure skin ürünlerini kullanan var mı?
arkadaşlar meraba ben oriflame wonder alsh eye enhancer yeşil maskara ve ecobeauty nemlendirici fondöten sipariş verdim ama hala kullanamadım çünkü temsilcimden almaya gitmedim, kullananlar varsa fotoğraf koyabılırmı maskaranın yeşil olduğu belli oluyomu ?temsilci oldum siparişlerim 0bugün geldi kendime tonik maske vb seyler aldım ama internetim olmadıgı için başka birisinden benim hesabımdan sipariş vermesini istedim. yanlışlıkla Silk Beauty hand kremde sipariş vermiş fiyatı 5,31 faturayı hala ödemedim iade etmek istiyorum yardımcı olabilirmisinz ? eyeliner aldım sürdüm sonra sildim gözümü çok yakıyo hala gözüm sulanıyo onuda iade etmek istiyorum. iade konusunda kargo ücretini yine benmi vericem ? iade ettikten sonra paramı nasıl alıcam ? yardımcı olursanız çok sevinirim
canım o fondötenden ben de aldım ve çok memnunum.. aldığım ilk fondöten..bu arada bi ara ben de ürün iadesi yapacaktım ama çok uzun zor geldi bana. uğraşmak istemedim.. hatırladığım kadarıyla sen veriyorsun kargo parasını..ayrıca sana gelen faturadan asıl olanları da kullanıyorsun.. sponsorunu ara o daha çok yardımcı olacaktır :)
yahuu neden kimse cevap yazmıyor burada sohbet belli kişiler arasında dönüyor
merhaba,
bende amber elixir almayı düşünüyorum, kokusu nasıl, kullanan oldu mu?